غلامرضا شیران در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان اظهار داشت: اهم فعالیت های شهرهای کشور در زمینه ساخت معابر، پل، ساختمان و خیابان ها در راستای رونق بخشی به حمل و نقل موتوری است و این امر علاوه بر این که باعث ایجاد ترافیک می شود در آلودگی زیست نیز نقش به سزایی دارد و در تصادفات نیز آمار مرگ و میر را به شدت افزایش داده است.
وی افزود: این نوع ساخت و سازها در حال حاضر توسط برخی از کشورهای اروپایی متوقف شده است و اجرای این طرح ها با اندکی تعلل و تفکر صورت می گیرد به نحوی که توسعه حمل و نقل غیر موتوری در دستور کار بسیاری از کشورهای توسعه یافته قرار گرفته است و این در حالی است که این کشورها با مشکل سهمیه بندی بنزین یا آلودگی هوا مواجه نیستند.
شیران تصریح کرد: در بسیاری از شهرهای کشور به خصوص اصفهان سو مدیریت به سادگی قابل مشاهده است و استفاده از ناوگان حمل و نقلی که باعث آلودگی هوا و مسائل زیست محیطی می شود در صدر برنامه های ارگان های مرتبط قرار گرفته است.
این مسئول با اشاره به این که اصفهان دارای پتانسیل های خوبی برای گسترش فرهنگ دوچرخه سواری است، یادآور شد: این شهرستان مسطح است و مشکل چندانی برای صرف انرژی در دوچرخه سواری وجود ندارد به همین لحاظ گسترش فرهنگ آن که هم در امر حمل و نقل مهم است و هم به عنوان یک ورزش و تفریح به شمار می رود، ضروری به نظر می رسد.
عضو شورای شهر اصفهان اعلام کرد: روزانه سه میلیون نفر در شهر اصفهان با وسائل نقلیه خصوصی و عمومی سفر می کنند این در حالی است که بر اساس آمار موجود تنها هشت تا 12 درصد این سفرها به وسیله دوچرخه انجام می شود که باید افزایش یابد و بستر لازم برای تقسیم عادلانه و همه منظوره دوچرخه صورت پذیرد.
شیران بیان داشت:هزینه های حمل و نقل باید کاهش یابد و در بخش حمل و نقل موتوری با تفکر و اندیشه بیشتری اقدام به ارائه طرح های مختلف شود.