دستیابی به سود ۹۱هزار میلیارد ریالی در واسطه گری وجوه، ۲۰هزار میلیارد ریالی درآمدهای کارمزدی و ۱۸۹هزار میلیارد ریالی درآمدهای عملیاتی بیانگر کسب سود پایدار و باکیفیت در بانک تجارت است.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، محمود صفرزاده مدیر امور مالی بانک با اشاره به برگزاری مجامع بانک در موعد مقرر که با اخذ مجوز بانک مرکزی صورت گرفت، گفت: برگزاری مجمع ۲۹ تیرماه ۱۴۰۰ تصویب صورت‌های مالی و خروج از زیان انباشته بعد از سال‌ها را در پی داشت و سود شناسایی شده بانک در بین بانک‌ها کم نظیر است.

وی افزود: دستیابی به سود ۹۱ هزار میلیارد ریالی در واسطه گری وجوه، ۲۰ هزار میلیارد ریالی درآمدهای کارمزدی و در نهایت ۱۸۹ هزار میلیارد ریالی درآمدهای عملیاتی (با ۱۳۳ درصد رشد نسبت به سال گذشته)، بیانگر این مهم است که بانک تجارت علاوه بر کسب سود عملیاتی در سال مذکور، موفق به کسب سود پایدار و باکیفیت شده است که به لطف خداوند، تلاش همکاران، برنامه ریزی مدیران محترم ارشد بانک و همراهی دولت محترم، تداوم این روند برای سهامداران بانک تجارت نویدبخش روزهای طلایی پیش رو است.

صفرزاده تاکید کرد: این سود درحالی محقق شد که نه تنها دارایی‌های بانک کاهش پیدا نکرد بلکه با ۷ درصد افزایش در دارایی‌های ثابت و بیش از ۳۰۰ درصد افزایش در سرمایه‌گذاری های بانک همراه بوده و این امر پشتوانه قابل اتکایی برای آیندگان بانک خواهد بود.

مدیر امور مالی افزود: در سال ۹۹ هیأت مدیره بانک تلاش کرد با اخذ ذخایر قابل توجه (به مبلغ ۸۳ هزار میلیارد ریال) ساختار مالی بانک را مستحکم و بالغ بر ۹۶ درصد از سود بانک را صرف جبران زیان انباشته ۱۳۰ هزار میلیاردی سال‌های گذشته کند و با این اقدامات اساسی کمتر از نیم درصد از کل سود توزیع شد.

صفرزاده با اشاره به شرایط بانک در سال‌های اخیر گفت: بانک از سال ۹۶ به بعد با برنامه‌ریزی ها و تلاش‌های شبانه روزی همه مدیران و همکاران، با روند بهبود و تحول در اکثر شاخص‌ها مواجه و توانست با توقف افزایش زیان از سال ۹۷ و در ادامه در سال‌های بعد با تلاش‌های انجام شده در سال ۹۹ تمامی زیان‌های سال‌های قبل را پوشش و ذخایر بسیار بالایی برای مالیات و مطالبات بگیرد.

مدیر امور مالی با تشریح میزان و نحوه تخصیص پاداش هیات مدیره پرداخت و گفت: میزان و نحوه تخصیص پاداش هیأت مدیره «بر اساس قانون اصلاح ماده (۲۴۱) لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت» مصوب ۲۰/۰۲/۱۳۹۵ مجلس شورای اسلامی تعیین شده است. بر همین اساس حدود ۲۰ میلیارد ریال پاداش به اعضای هیأت مدیره قابل پرداخت بوده که طبق نظر مجمع محترم صاحبان سهام مبلغ ۵ میلیارد ریال بصورت ناخالص به همه اعضای هیئت مدیره تخصیص تا پس از کسر مالیات مابقی بین ۵ نفر عضو محترم هیات مدیره تقسیم می‌شود. لازم می دانم اشاره کنم به دلیل زیان انباشته بانک در سنوات گذشته علیرغم تعلق پاداش به تمامی همکاران هیچ یک از اعضای هیأت مدیره پاداشی در ۴ سال قبل دریافت نکرده اند و این برای اولین بار است بعد از چهار سال هیئت مدیره بانک قرار است از این پاداش بهره مند که تاکنون هم اقدامی نشده است.

صفرزاده سود مطلوب بانک در سال گذشته که از مجموع سود ۴۰ سال قبل فراتر بود را مرهون مدیریت و برنامه ریزی صحیح مدیران ارشد و تلاش بی وقفه همه همکاران دانست و افزود: تقسیم سود سهام مابین سهامداران براساس ماده ۹۰ قانون تجارت به میزان حداقل ۱۰ درصد سود ویژه (پس از کسر زیان‌های سنوات قبل و اندوخته) تعیین می‌شود. از آنجایی که طبق مجوز صادره از سوی بانک مرکزی حداکثر سود قابل تقسیم به میزان ۱۰ درصد تعیین گردیده بود، مجمع عمومی صاحبان سهام نیز ناگزیر به اجرای تکلیف صادره از سوی بانک مرکزی شد که بر همین اساس، توزیع ۳ ریال سود به ازاء هر سهم در مجمع به تصویب رسید. به لطف خداوند، تلاش همکاران، برنامه ریزی مدیران محترم ارشد بانک و همراهی دولت محترم، تداوم این روند نویدبخش روزهای درخشان و توزیع بیشتر سود در سنوات آتی برای سهامداران بانک تجارت خواهد بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.