زنجان - خبرگزاری مهر: آثار کاریکاتور "عماد حجاج" هنرمند فلسطینی در محل نگارخانه‌ عاصم زنجانی شهر زنجان در معرض دید عموم قرار گرفت.

حجاج هنرمند برجسته و بین‌المللی فلسطین در آثار خود به ‌محکومیت سیاست‌های تجاوزگرانه و اشغالگران آمریکا در کشورهای اسلامی از جمله فلسطین، عراق و افغانستان پرداخته است.

این نمایشگاه از هفتم مردادماه به ‌مدت ‪ ۱۱‬روز جهت بازدید عموم علاقه‌مندان در نگارخانه مولانا عاصم زنجانی واقع در سینما قدس برپا خواهد بود.

حجاج عضو انجمن ناشران اردنی است که در سال ‪ ۲۰۰۶‬موفق به کسب جایزه‌ برتر ناشران عربی شده و کتاب های "المحجوب" و "چرا من؟" از آثار هنری وی محسوب می‌شود.

آثار این هنرمند فلسطینی که در سال ‪۲۰۰۵‬بهترین کاریکاتوریست خاورمیانه شناخته شده در بسیاری‌ از کشورهای جهان مورد استقبال قرار گرفته است.