قیصر صالحی گفت: شعار دولت نهم برای توسعه عدالت‌محور و ایجاد فرصت‌های شغلی، بیشتر جوانان را امیدوار کرده بود اما امروز یکی ازدغدغه‌های ساکنان منطقه پارس جنوبی بیکاری است و هر روز شاهد اعتصابات گسترده کارگری در مهمترین حوزه نفت و گاز و پتروشیمی هستیم.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، قیصر صالحی نماینده دیر، کنگان و عسلویه در مجلس شورای اسلامی که در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس با خبرنگاران گفتگو می کرد، اظهار داشت: چشم انداز 20 ساله از اصول نظام اقتصادی - سیاسی و اجتماعی ایران و از وظایف مهم قوا وهمه اقشار و آحاد جامعه است.

وی افزود: بر اساس برنامه زمان بندی شده دولت، بیش از 20 فاز پالایشگاه و ده ها فاز پتروشیمی در حوزه پارس جنوبی در راس برنامه های اقتصادی دولت قرار دارد ولی با وجود افزایش قیمت نفت در 2 سال اخیر، یکی از انتقادات کارشناسان اقتصادی شدت نقدینگی و تزریق دلارهای نفتی در جامعه است.

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس هفتم تصریح کرد: بر خلاف اظهارات مکرر مسئولان عالی رتبه وزارت نفت مبنی بر سرمایه گذاری چهل درصدی در زمینه احداث و توسعه پالایشگاه، ظرف 2 سال گذشته توقف و رکود در مهمترین میدان نفتی و گازی و پتروشیمی کشور، بزرگترین معضل در حوزه توسعه صنعت نفت بوده است.

صالحی گفت: در پایان دولت هشتم، بالغ بر 50 هزار نیروی کار ساده متخصص و مهندس در پروژه های عسلویه مشغول کار بوده اند و با وجود ارزش های بیش از 1500 میلیارد دلاری میدان پارس جنوبی که حداقل باید سالانه بیش از هزار میلیارد دلار از درآمدهای ضایع را عاید کشور کند باید بر جمعیت کارگری عسلویه اضافه گردد ولی آمار موجود نشانگر تقلیل این جمعیت به کمتر از 27 هزار نفر است.

وی یکی از دلایل کاهش جمعیت کارگری در منطقه پارس جنوبی وعسلویه را عدم اجرای طرح ها و پروژه های جدید در این میدان نفتی و گاز و پتروشیمی، وجود کلنگ زنی آنها و دلیل دیگر این مسئله را فساد در کمیسیون مناقصات و معاملات شرکت های نفتی و واگذاری امور به شرکت ها و پیمانکاران غیر متعهد نسبت به حقوق کارگران و توسعه کشورعنوان کرد.