رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی گفت: شبکه‌سازی و تربیت نیروهای توانمند در جهاددانشگاهی به حل بخش بزرگی از مشکلات جامعه کمک می کند و از همین رو شبکه‌سازی دانشجویی در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، مهدی عباسی به مناسبت فرارسیدن چهل و یکمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی در رابطه با مهم‌ترین دستاوردهای شاخص سازمان دانشجویان گفت: سازمان دانشجویان تلاش کرده است با پذیرش و درک شرایط ناشی از شیوع کرونا و تطبیق فعالیت‌های خود با آن، برنامه‌های فرهنگی‌ برای بخش عظیمی از جوانان جامعه و مشخصاً دانشجویان طراحی و برگزار کند تا پل ارتباطی بین دانشگاه و جامعه در زمان کرونا همچنان برقرار باشد.

وی افزود: سازمان دانشجویان محل شناسایی و شروع فرایند تربیت و توانمندسازی نیروهای انسانی توانمند، متخصص، کارآمد و اثرگذار در سازندگی، عمران و توسعه کشور است و پیوند بدنه دانشجویی و جوانان با جهاد دانشگاهی، موجب دستاوردهای عظیمی در عرصه‌های علمی و فرهنگی خواهد شد.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی اظهار داشت: باور داریم کادرسازی، شبکه‌سازی و تربیت نیروهای متعهد و توانمند در جهاد دانشگاهی به حل بخش بزرگی از مشکلات جامعه کمک خواهد کرد که براساس همین ضرورت، سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، شبکه‌سازی دانشجویی را دستور کار قرار داده است.

عباسی تاکید کرد: هم‌افزایی میان توان‌های دانشجویی به ویژه در عرصه‌های فرهنگی و علمی، شناسایی دانشجویان مستعد و ایجاد سازوکار کارآمد تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بخش‌های گوناگون جهاد دانشگاهی از مهم‌ترین اهدافی است که همواره دنبال کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه مسیر درخشان سازمان دانشجویان در آینده، تنها و تنها با حضور فعال دانشجویان تضمین می‌شود، گفت: خود را موظف می‌دانیم تمامی امکانات لازم را برای میزبانی از دانشجویان خلاق و نوآور، دغدغه‌مند، پرانگیزه و علاقه‌مند به آینده روشن کشور فراهم کنیم.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با بیان اینکه شعب سازمان دانشجویان در سراسر کشور ارتباط، تعامل و همکاری خوبی با نهادها و سازمان‌های استانی دارند، ادامه داد: در سال گذشته با هدف ایجاد تعامل مؤثر و کارآمد با سازمان‌ها و مراکز مختلفی که از امکانات لازم برای حمایت از ایده‌های دانشجویی بهره‌مند هستند و حمایت بیشتر از دانشجویان با استفاده از ظرفیت هم‌افزایی و مشارکت بین مجموعه‌ها، چهار تفاهم‌نامه همکاری با سازمان‌ها و مراکز درون و برون جهادی منعقد شده است.

وی با اشاره به مهم‌ترین طرح‌های آینده این سازمان گفت: دانشگاه محلی برای رشد فکری و فرهنگی دانشجویان است. جریان دانشجویی در کشور باید منبع آگاهی‌بخشی و روشنگری، ترویج فرهنگ نقد منصفانه در روند و فرآیند برنامه ریزی توسعه کشور باشد. از این رو برگزاری مناظرات و گفت‌وگوهای دانشجویی، مسابقات مناظرات تخصصی، مناظره ملی به انگلیسی و مناظره بین‌المللی به زبان فارسی در دستور کار قرار گرفته است.

عباسی با بیان اینکه همایش دانشجویی چشم انداز برنامه‌های توسعه در کشور، کنگره فرهنگی دانشجویان عضو سازمان دانشجویان و رویداد ملی حل مساله اجتماعی «راه فردا» نیز توسط شبکه ملی مهستان برنامه‌ریزی شده است، گفت: با توجه به ضرورت حفظ محیط زیست برای حیات بشری و نقش دانشجویان و انجمن‌های دانشجویی در حوزه فرهنگ‌سازی محیط زیست؛ جشنواره علمی-فرهنگی و هنری یک زمین و ششمین گردهمایی باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع‌طبیعی و در حوزه دبیرخانه دانشجویی مهر باران نیز پویش «قلک آبی» برگزار خواهد شد.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی تاکید کرد: طرح سراسری دومین دوره مدرسه بازی‌پردازی و برگزاری لیگ مسابقات طراحی بازی دانشجویی، طرح ملی چاپ کتاب و راه اندازی و مدیریت وبسایت اطلس مفاخر ایران برگزاری اردوی ملی مهر باران نیز از دیگر برنامه‌های اجرایی سازمان تا پایان سال خواهد بود.

وی اظهار داشت: طرح‌های هماهنگ دیگری در قالب اردوهای جهادی مهر باران، برنامه‌های اشتغال‌محور، و برنامه‌های آموزشی با محوریت مباحث پرورش شخصیت و مهارت‌های روان‌شناختی از دیگر برنامه‌های سازمان است.

عباسی تاکید کرد: در حوزه فعالیت‌های اعتقادی، توسعه فعالیت‌های حسینیه مجازی دانشجویان ایران دستور کار قرار گرفته است. با توجه به تحولات ساختاری سازمان دانشجویان، فعالیت‌های گسترده‌ای در حوزه ترویج اندیشه امام، انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری در کنار مجموعه گسترده‌ای از فعالیت‌های گردشگری دانشجویی دستور کار سازمان در آینده خواهد بود.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی گفت: در عین حال، شاید بتوانیم بگوییم که مهم‌ترین برنامه سال آینده سازمان دانشجویان، ساماندهی و توسعه شبکه دانشجویی اعضای سازمان در قالب کانون‌ها و باشگاه‌های دانشجویی است.