به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شریفی نژاد ظهر دوشنبه در جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان به میزبانی سالن جلسات ساختمان معاونت امور عمرانی استانداری سمنان ضمن بیان اینکه بر اساس گزارشها روزانه بهطور متوسط حدود ۵۰ تُن زباله در سطح استان تولید و جمعآوری میشود، ابراز داشت: این مهم میطلبد این زبالهها با راهکاری مناسب دفع، تجزیه، ساماندهی و یا بازیافت شوند.
وی بابیان اینکه منابع آبی، خاکی، ریز گردها و سایر موارد در حوزه آلایندگی بر فضای حاکم بر زندگی تأثیرگذار هستند، افزود: میبایست برای ساماندهی امور در این حوزه، از تجارب موفق بهره مناسب برد.
سرپرست معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان بابیان اینکه اضطرار به معنای واقعی کلمه در بحث آلایندگی استان وجود ندارد، ابراز داشت: بااینوجود میبایست تمامی دستگاههای متولی امر محیطزیست و همچنین دستگاههای نظارتی آمادگی کامل را داشته و با تدوین نقشه راه مشخص ورود کنند تا در آینده با موارد خاص و اضطرار مواجه نشویم.
شریفی نژاد در ادامه تصریح کرد: بهسازی ناوگان حملونقل، نصب و راهاندازی سامانههای پالایش آلایندگی و بهروزرسانی سیستمها و احتراق در تمامی حوزههای صنعتی و غیر صنعتی، ازجمله مواردی که میتواند در بحث ساماندهی و مدیریت امور در جلوگیری از بروز آلایندگیها تأثیر شایانی داشته باشد.
وی بابیان اینکه در بحث بهرهبرداریها میبایست نظارتها توسط سازمان محیطزیست و همچنین دستگاههای ذیربط افزایش یابد تا حداقل آسیب زیستمحیطی را در این حوزه شاهد باشیم، افزود: اعتبارات خاص و ویژهای در حوزه ساماندهی مباحث مرتبط با آلایندگیها اختصاص خواهد یافت که میطلبد بر اساس نقشه راه زمانبندیشده و شاخص نُرم جمعیتی استان، از این مهم استفاده ویژه شود.