انشاالله کولانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در تابستان ۱۴۰۰ هشت فقره آتش سوزی در سطح مراتع شهرستانهای پاوه، صحنه و ثلاث باباجانی با ۴۶.۵ هکتار سطح سوخته رخ داده است.
وی افزود: خشکسالی، رعد و برق، رها کردن اشیا آتشزا در مراتع و جنگلها، مشکلات قومی و قبیلهای که بر سر اختلافات خانوادگی منجر به آتش زدن مراتع و یا باغات شده، ورود آتشسوزی از مرزهای کشورهای همسایه و انفجار بقایای بهجای مانده از جنگ از جمله دلایل وقوع آتشسوزی بوده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: اطلاع رسانی، آموزش، ابلاغ دستورالعملها به دهیاران و فرمانداریها و تجهیز مردم، نهادها و همکاران اقداماتی بوده که این اداره کل برای جلوگیری از آتش سوزی مراتع و جنگلها انجام داده است.
وی ادامه داد: در سال جاری یک اکیپ لباس نسوز و در ۱۴ شهرستان امکانات جدید در حوزه حریق و آتش سوزی در اختیار مردم و ادارات قرار گرفته و تجهیز و مدیریت هوانیروز برای پشتیبانی هوایی در آتش سوزیها انجام شده است.
کولانی خاطرنشان کرد: نیروهای مردمنهاد، سمنها، تشکلها، کوهنوردان و دلسوزان منابع طبیعی در آتشسوزیها همراه نیروهای منابع طبیعی حضور فعالی داشته و حتی پیشرو بودند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: آموزشهای چهره به چهره و اطلاعرسانی توسط نشریات و خبرگزاریها بازخورد خوبی داشته و مردم همکاری مناسبی با منابع طبیعی استان کرمانشاه داشتند.
وی افزود: بارها به مردم تذکر داده شده که در آتشسوزیها در کنار نیروهای منابع طبیعی حرکت کنند و جلوتر از آنها پیشروی نکنند تا خطرات جانی و مالی به وجود نیاید.
کولانی تصریح کرد: مردم، حاشیهنشینان جنگلها، رانندگان و کسانی که به نوعی با مراتع و جنگلها ارتباط دارند، باید از مراتع حفاظت کرده و در نظر داشته باشند که با از بین رفتن پوشش گیاهی و جنگلها خشکسالی و کمبود آب بیشتر نمود پیدا میکند.