سنندج- سید انور رشیدی با کسب ۹ رأی قاطع اعضای شورای شهر سنندج به عنوان شهردار جدید این شهر معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه علنی انتخاب شهردار سنندج روز شنبه با حضور اصحاب رسانه و کاندیداهای این مسئولیت در سالن جلسات شورای شهر برگزار شد.

فرزاد زارعی رئیس شورای اسلامی شهر سنندج در این جلسه اظهار کرد: با بسیاری از مدیران و کارشناسان حوزه شهری در خصوص ارائه برنامه تماس گرفته شد که برخی از این افراد ضمن تشکر از اعضای شورای شهر از اعلام برنامه صرف نظر کردند.

وی خاطرنشان کرد: در نهایت شش گزینه نهایی برنامه‌های خود را تقدیم شورای شهر نمودند که امروز برنامه نامزدها بررسی شد.

وی افزود: امیدواریم سید انور رشیدی شهردار جدید شهر سنندج با استفاده از ظرفیت نیروی انسانی موجود در شهرداری و جلب مشارکت نخبگان شهر سنندج در مسیر توسعه فعالیت‌های شهرداری و شورا قدم بردارد.

کاوه زارعی، سه رکوت نجفی، سید انور رشیدی، محسن قادرمرزی، سیروان غفوری، علی اشرف شیرزادی و معتصم بهنام فر شش گزینه نهایی شهرداری سنندج بودند که برنامه‌های پیشنهادی خود را ارائه کردند و در نهایت با رأی قاطع اعضای شورای شهر سنندج، سید انور رشیدی به عنوان شهردار جدید این شهر معرفی شد.