خرم‌آباد- عملیات اجرایی پروژه بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد دو سال متوقف مانده بود و حالا به گفته مسئولان با اختصاص اعتبار، در نقطه پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی قرار گرفته است.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: عملیات اجرایی پروژه بیمارستان «نیایش» خرم آباد با ظرفیت ۵۱۵ تختخواب، حدود دو سال متوقف مانده بود که به گفته مسئولان هم اکنون این پروژه در نقطه پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصدی قرار گرفته است.

پیشرفت ۳۵ درصدی پروژه

محمدرضا نیکبخت رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم آباد اظهار داشت: در حال حاضر این بیمارستان ۵۱۵ تختخوابی ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی عنوان کرد: با استفاده از ماده ۵۶، ۲۷۳ میلیارد برای ساخت این بیمارستان تأمین شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: امیدواریم با تسریع در ساخت این بیمارستان توسط قرارگاه خاتم الانبیا، بتوانیم خدمتی ماندگار به مردم لرستان در این حوزه داشته باشیم.

وعده افتتاح بیمارستان ظرف ۲ سال آینده

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که پیش از این مهرداد ویسکرمی نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی در این رابطه به مهر گفت: تکمیل بیمارستان «نیایش» سال‌ها است که دغدغه مردم است.

وی با بیان اینکه این بیمارستان ۵۱۵ تختخوابی است عنوان کرد: بیمارستان «نیایش» جایگزین بیمارستان «شهدای عشایر» قرار است شود و امیدواریم که حتی ما بتوانیم بیمارستان شهدای عشایر را نیز حفظ کنیم.

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ظرفیت این بیمارستان ابتدا ۲۵۰ تختخواب بود تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته با معاون وزیر و در بودجه به عنوان ۵۱۵ تختخواب مصوب شد.

ویسکرمی بیان داشت: چالشی بین قرارگاه خاتم و همچنین دانشگاه علوم پزشکی در رابطه با تأمین اعتبار این پروژه وجود داشت، حتی تا نزدیکی فسخ قرار داده آن کار پیش رفت.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌های صورت گرفته در وزارت خانه و همچنین قرارگاه خاتم، ۲۰۰ میلیارد تومان برای این پروژه در نظر گرفته شده و بحث واگذاری املاک دانشگاه فعلاً منتفی شده است افزود: قرارگاه نیز در این پروژه فعال شده است.

نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم این بیمارستان ظرف دو سال آینده به مرحله بهره برداری برسد گفت: در مدت ساخت این بیمارستان، حدود ۳۰۰ فرصت شغلی و بعد از بهره برداری از آن نیز صدها نفر اعم از کادر درمانی، خدماتی و… در این بیمارستان مشغول به کار خواهند شد.