محمودرضا مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: معمولاً مردم برای مراسم تاسوعا و عاشورا به زادگاهشان یا شهرهای کوچکتر سفر میکنند.
وی افزود: این امر با سفر از شهرهای بزرگ به شهرهای کوچکتر و روستاهایی همراه است که امکانات درمانی کمتری دارند، لذا سوغات مسافران در طی اپیدمی کرونا ویروسهای سرکشتر برای هم ولایتیهایشان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: سال گذشته پس از مراسم تاسوعا و عاشورا مردم بی گناه شهرستانهای کم جمعیت که به رسم ادب پذیرای خویشاوندان خود در خانههای کوچکشان بودند، گرفتار افزایش بیماری کرونا و عواقب آن شدند.
مرادی تصریح کرد: سفر به زادگاه و اقامت در خانه خویشاوندان در این شرایط واقعاً بی مبالاتی و ناجوانمردی بوده زیرا که بیمارستانها پر از بیمار کرونایی است.
بستری شدن ۱۰۰۹ بیمار کرونایی در بیمارستانهای کرمانشاه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: هم اکنون یک هزار و ۹ بیمار کرونایی در بیمارستانهای این استان بستری هستند.
وی افزود: ۴۶۲ بیمار کرونایی در هفت بیمارستان دانشگاهی شهرستان کرمانشاه بستری بوده که از این تعداد یک صد و ۶۴ نفر در بیمارستان امام رضا (ع)، یک صد و ۶۲ نفر در بیمارستان فارابی و ۵۰ نفر در هر یک از بیمارستانهای گلستان و امام خمینی (ره) هستند.
مرادی با اشاره به بیماران کرونایی بستری در بیمارستانهای غیردانشگاهی شهرستان کرمانشاه تصریح کرد: یک صد و ۶ بیمار در ۶ بیمارستان غیردانشگاهی این شهرستان بستری بوده که از این تعداد ۳۸ نفر در بیمارستان امام خمینی (ره)، ۳۷ نفر در بیمارستان شهدا و ۲۳ نفر در بیمارستان حضرت ابوالفضل هستند.
وی به بستری بودن ۴۴۱ بیمار کرونایی در مراکز درمانی سایر شهرستانهای استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: ۲۷ نفر در بیمارستان الزهرا گیلانغرب، ۴۶ نفر در بیمارستان معاون صحنه، ۷۷ نفر در بیمارستان امام خمینی (ره) اسلام آبادغرب و ۴۶ نفر در بیمارستان حضرت رسول جوانرود در بخش کرونایی بستری هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: ۴۲ نفر در بیمارستان قدس پاوه، ۷۰ نفر در بیمارستان امام خمینی (ره) سنقر، ۱۰ نفر در بیمارستان حضرت ابوالفضل قصرشیرین، ۴۲ نفر در بیمارستان شهدای هرسین، ۲۲ نفر در بیمارستان شهدای سرپل ذهاب و ۵۹ نفر در بیمارستان شهید چمران کنگاور در بخش کرونایی بستری هستند.
به گفته مرادی هیچ بیمار کرونایی در بیمارستان ثلاث باباجانی بستری نیست.