به گزارش خبرگزاری مهر، صدرالدین علیپور گفت: براساس طرح جامع پسماند و طرح کاپ، تهران باید به ۸ پهنه اصلی تبدیل و در هر پهنه یک کارخانه ام. آر. اف ایجاد شود. کارخانههایی که میزان شیرابه و ریجکت پسماند را به حداقل میرسانند.
وی با اشاره به برخی از معضلات مهم ایستگاههای میانی ازجمله اعتراض دائمی همسایههای این ایستگاهها، بیان کرد: ساختمانهای مجاور این ایستگاهها همواره بهدلیل بوی متعفن زباله و صدای دائمی رفت و آمد سیمی تریلیها معترض بودند. ضمن اینکه ریختن شیرابه دور تا دور ایستگاهها و در طول مسیر اثرات محیط زیستی مخربی دارد.
علیپور با بیان اینکه با احداث این کارخانهها نه تنها این معضلات از بین میرود، بلکه میزان شیرابه ۸۰ درصد کاهش پیدا میکند، گفت: همچنین، از مهمترین دستاوردهای این کارخانه حذف حضور فیزیکی زبالهگردها و افزایش کیفیت کمپوستهای تولیدی در آرادکوه است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت خطوط پردازش مدرن تصریح کرد: در پهنه کوهک (مناطق ۲۱، ۲۲ و ۵) شاهد پیشرفت قابل قبولی بودیم به طوری که این کارخانه در اول مهرماه شروع به کار خواهد کرد.
وی افزود: پهنه آزادگان (۱۵، ۱۶ و ۱۲) و پهنه دوکوهه (۱۳، ۱۴ و ۸) به ترتیب ۳۰ و ۴۰ درصد پیشرفت دارند که به فاصله یک یا دو ماه بعد از پهنه کوهک به بهره برداری خواهند رسید.
علیپور گفت: هماکنون کارخانه حکیمیه (مناطق ۴ و ۷) حدود ۴۰ درصد پیشرفت دارد و برای پهنه مناطق ۱۱، ۱۹ و ۲۰ پیمانکار مشخص شده است. همچنین، در سه پهنه باقی مانده مراحل انتخاب زمین و پیمانکار در حال انجام است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در پایان گفت: معاون خدمات شهری تاکید داشت که مناطق همکاری حداکثری را داشته باشند تا کار بهره برداری کارخانهها با سرعت بیشتر به نتیجه برسد.