به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر مرضیه شاوردی گفت: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به عنوان اصلیترین نهاد تأمین نظم و امنیت اجتماعی، از مدتها پیش با علم به لزوم تجهیز بخشهای مختلف این ارگان به تجهیزات و علم و فناوری روز، درصدد افزایش هوشمندی آماد و پشتیبانی و عملکرد پلیس بوده و تلاشهایی در این راستا صورت گرفته که از مجموعه اقدامات و برنامهریزیها در این حوزه، با عناوین «هوشمندسازی پلیس» یا «پلیس هوشمند» یاد میشود.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: در همین راستا، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری که طی سالهای اخیر برگزاری و حمایت از رویدادهای تبادل فناوری با هدف رفع نیازهای فناورانه صنایع و سازمانها توسط شرکتهای دانشبنیان و فناور را در دستور کار خود قرار داده است.
وی ادامه داد: بنابر درخواست نیروی انتظامی و با توجه به اهمیت موضوع، در نیمه دوم سال ۹۹ اقدام به برنامهریزی و اجرای فرایند تبادل فناوری پلیس هوشمند کردیم.
شاوردی اظهار کرد: در فرایند رویداد تبادل فناوری پلیس هوشمند، ۳۴ نیاز فناورانه پلیس در حوزههای فناوری اطلاعات، امنیت اطلاعات و ارتباطات، ارتباطات رادیویی، زیرساخت و شبکه پس از احصا و استانداردسازی در چارچوب فراخوان عمومی در اختیار شرکتهای دانشبنیان و فناور قرار گرفت و جلسات مذاکره تجاری شرکتهای دانشبنیان و فناور با نمایندگان نیروی انتظامی برای بررسی توانمندی شرکتها و ارائه راهکارهای عملیاتی رفع نیازها برگزار شد.
وی با بیان اینکه شرکتهای منتخب با حضور در نمایشگاه جانبی رویداد پلیس هوشمند که در بهمن ماه سال ۹۹ در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، ضمن ارائه توانمندیهای خود به بخشهای مختلف نیروی انتظامی، مذاکرههای تکمیلی برای رسیدن به چارچوب همکاری مشترک را با نمایندگان پلیس انجام دادند، گفت: حاصل این فرایند تاکنون انعقاد ۶۵ میلیارد ریال قرارداد فناورانه بین نیروی انتظامی و شرکتهای دانشبنیان و فناور بوده است.
وی ادامه داد: تأمین مالی این قراردادها و سایر قراردادهایی که با پیگیریهای آتی تفاهمهای صورت گرفته در فرایند رویداد تبادل فناوری پلیس هوشمند حاصل خواهد شد در دستور کار صندوق نواوری و شکوفایی قرار گرفته است.