به گزارش خبرگزاری مهر، رضا کرمی محمدی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به در اختیار قرار دادن ۲۸ پایگاه مدیریت بحران برای انجام واکسیناسیون کرونا در تهران خاطرنشان کرد: درمجموع در این ۲۸ پایگاه تاکنون ۶۹۰ هزار نفر واکسینه شدهاند.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری ۴ پایگاه اشراق، والفجر، بعثت و شهرک استقلال در ۴ نقطه پایتخت برای انجام فاز سوم کار آزمایی بالینی واکسن برکت اختصاص یافت، گفت: در این پایگاهها ۳۱ هزار و ۵۹۰ نفر در کار آزمایی بالینی این واکسن شرکت کردهاند.
کرمی محمدی خاطرنشان کرد: از این ۴ پایگاه اکنون پایگاه بعثت برای انجام واکسیناسیون کارکنان شهرداری تهران در اختیار شرکت شهر سالم قرار دارد و ۳ پایگاه که در اختیار شرکت برکت باقیمانده است که ۲ پایگاه در حال غرفه بندی و آمادهسازی برای آغاز واکسیناسیون عمومی این واکسن هستند و در یک پایگاه نیز واکسیناسیون عمومی آغاز شده است.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به اینکه واکسیناسیون کارکنان شهرداری تهران از تاریخ ۲۳ مرداد در پایگاه بعثت آغازشده است، عنوان کرد: حدود ۶ هزار نفر از کارکنان شهرداری در کنار مردم عادی در این پایگاه توسط شرکت شهر سالم واکسینه شدهاند.
کرمی محمدی در ادامه عنوان کرد: از میان پایگاههای مدیریت بحران شهر تهران تعداد ۸ پایگاه از سال جاری در اختیار دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار دارد که تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار نفر در این پایگاهها واکسینه شدهاند. همچنین تعداد ۴ پایگاه نیز در اختیار دانشگاه تهران قرار دارد که بر این اساس بیش از ۱۱۰ هزار نفر واکسینه شدهاند.
کرمی محمدی خاطرنشان کرد: در ادامه همکاری با دانشگاههای علوم پزشکی ۶ پایگاه مدیریت بحران نیز در اختیار دانشگاه شهید بهشتی قرار دارد که این دانشگاه تا کنون بیش از ۱۷۰ هزار نفر را واکسینه کردهاند.
وی با اشاره به اینکه اورژانس تهران نیز تا این زمان ۵ پایگاه را در اختیار دارد، اظهار کرد: در این پایگاهها از گذشته واحدهای اورژانس برای مأموریتهای عادی خود حضور داشتند ولی اکنون برای انجام واکسیناسیون نیز مجهز شده و تاکنون بیش از ۷۰ هزار نفر در آنها واکسینه شدهاند. در یکی از این پایگاهها نیز اورژانس در حال اقدام برای انجام واکسیناسیون گروههای هدف، همانند معلمان و تاکسیرانان است.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به اینکه برخی از پایگاههای مدیریت بحران نیز بنا به درخواست مسئولین ستاد مقابله با کرونای کلان شهر تهران بهعنوان پایگاههای درمانی مورد استفاده قرار میگیرند، عنوان کرد: بر این اساس یک پایگاهها برای تزریق داروی رمدسیویر، در اختیار یکی از بیمارستانها قرار گرفته است. تاکنون بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر از شهروندان عزیز در این پایگاه داروی رمدسیویر دریافت کردهاند.
کرمی محمدی عنوان کرد: همچنین بر اساس گفتوگوهایی صورت گرفته آمادگی ارائه پایگاههای دیگری نیز به بیمارستانها یا مراکز در خواست کننده با تأیید وزارت بهداشت وجود دارد و این مراکز میتوانند با توجه به شرایط خود اقدام کنند.
وی در پایان عنوان کرد: این سازمان همچنین از ماههای ابتدای شیوع کرونا در بهار سال ۱۳۹۹ با درخواست وزارت بهداشت و برخی سازمانها برای در اختیار گذاشتن پایگاههایی جهت گذراندن دوره نقاهت بیماران کرونایی مواجه شد و از همان زمان ۳ پایگاه از مجموعه پایگاههای مدیریت بحران شهر، تجهیز و آماده بهرهبرداری گردید؛ البته متأسفانه از آن ۳ پایگاه تاکنون تنها یک پایگاه آن هم بهصورت کاملاً محدود مورد استفاده قرار گرفته است.