خبرگزاری مهر - گروه استان ها: عضو مجلس تشخیص مصلحت نظام گفت: در تنظیم سند چشم انداز توسعه تمام توان کارشناسان مورد استفاده قرار گرفته و برای حل مشکلات اقتصادی باید به آن عمل شود.

حجت الاسلام مجید انصاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مدیران کشور که با استفاده از سرمایه این مملکت کار آزموده و با تجربه شده‌اند، دارایی واقعی ملت هستند و کنار گذاشتن تجربه 28 ساله کشور، خلاف عدالت و مصداق اسراف است.

وی با اشاره به تصویب سند چشم انداز توسعه افزود: دولت خاتمی و مجمع تشخیص مصلحت نظام برای تصویب سند چشم انداز تمام توان کارشناسی کشور را به کار گرفتند و حتی مقام معظم رهبری وقت عظیمی برای این امر گذاشتند به گونه‌ای که ایشان مشروح مذاکرات مجمع را مطالعه کردند تا مبنای صحبت های مخالفین و موافقین را بدانند و توجه ایشان به این امر بر اساس این باور بود که کشور را نمی‌توان به طور روزمره اداره کرد و اداره کشور نیازمند برنامه‌ای دراز مدت و چشم اندازی روشن است.

انصاری با بیان اینکه بر اساس سند چشم انداز، ایران در 20 سال آینده باید قدرت اول علمی، فن ‌آوری و اقتصادی منطقه خاورمیانه باشد از کم مدیران و مسئولان فعلی گلایه و خاطرنشان کرد: در افق 20 سال آینده باید جشن پایان فقر در ایران گرفته شود اما این که امروز سیاست‌ها به سمت و سویی برود که جامعه به صورت عملی به فقر بنشیند و نیازمند شود و به نقطه‌ای برسد که مردم برای اینکه روی پای خود بایستند نیازمند کمک دولت باشند، خلاف سیاست کلی است.

معاون حقوقی و پارلمانی دولت هشتم یادآور شد: خدمات ارزشمند دولت و مجلس نهم قابل تقدیر است و هیچ فردی بنای تضیف آن را ندارد اما توجه به سند چشم انداز 20 ساله و حرکت در مسیر آن باید مد نظر قرار گرفته شود.

وی ادامه داد: بحث سهمیه بندی سوخت قبل از تصویب در مجلس هفتم در دستور کار مجلس پنجم و ششم بوده است اما باید توجه داشته باشیم که اجرای آن نیازمند مدیریت درست است و اگر امروز از این طرح عقب نشینی شود، برای کشور فاجعه به بار خواهد آورد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ششم در ادامه با اشاره به تورم افسار گسیخته یک سال اخیر به خصوص در بخش مسکن اظهار داشت: طی یک سال گذشته قیمت زمین و مسکن در تهران بین 120 تا 250 درصد در نقاط مختلف افزایش داشته است و خانه‌ای که سال قبل 55 میلیون تومان فروش می‌رفته است امروز 160 میلیون قیمت گذاری می‌شود که این امر به دلیل افزایش نقدینگی است.

وی بیان داشت: طی دو سال و نیم گذشته حجم نقدینگی کشور از 65 هزار میلیارد تومان به 115 هزار میلیارد تومان رسیده است که این امر به معنای این است که به اندازه کل تاریخ چاپ و نشر اسکناس در ایران به نقدینگی کشور اضافه شده است.

این مسئول با تاکید بر این که صحبت های فوق تنها نقد دلسوزانه است، تصریح کرد: عمل به دستور مقام معظم رهبری، برای رسیدن به سند چشم انداز از رهگذر اداره خردمندانه کشور و مشورت با همه نیروهای انقلاب در احزاب و گروه های مختلف است و اگر غیر از این باشد توفیقی حاصل نخواهد شد.