به گزارش خبرگزاری مهر، طی نامه سرگشادهای به شرح زیر مجمع منادیان عدالت و اصلاح استان کرمانشاه خواستار لزوم توقف سریع اقدام طاغوتی و تجملی استانداری کرمانشاه شد:
«کلوا و اشربوا و لاتسرفو انه لایحب المسرفین» الاعراف -۳۱
مدتی است که کار اجرایی حجاری کتیبهای با موضوع ثبت تاریخی آثار مخرب و گسترده زلزله آبان ماه سال ۱۳۹۶ در دستور کار استانداری کرمانشاه قرار گرفته و ساخت این کتیبه با هزینههای آن چنانی از دیدگاههای مختلف قابل بررسی و تأمل است، که در این یادداشت به ۲ نکته مهم آن پرداخته میشود.
۱. لزوم و چرایی این یادمان
آنچه که در تأمل اولیه به ذهن متبادر میشود لزوم انتقال تجربه مدیریت بحران به وجود آمده برای استفاده دیگران است ولی متأسفانه مسیر این انتقال تجربه بسیار بد و ناشیانه انتخاب شده است، چه اینکه این تجربه اگر قائل به قابل استفاده بودن آن برای دیگران باشیم باید در اختیار مسئولین فعلی و آینده کشور قرار بگیرد نه اینکه بر دل کوه نقش ببندد و در کوتاه مدت یادآور کتیبههای سلسلههای پادشاهی باشد و در دراز مدت فرسوده شده و عبث و بی فایده رها شود؟
از سوی دیگر هوشنگ بازوند هزینه هنگفتی صرف چاپ کتابی با کاغذ گلاسه از عکسهای خود در این بحران کرده که در مقدمه کتاب هدف از هزینه و چاپ آن کتاب کذایی را یادگار ماندن تجربیات گرانقدر مجموعه مدیریتی استان برای مدیران و آیندگان دانستهاند!
۲. هزینه از رهبری برای کاری عبث
ظاهراً بعد از اعتراض افرادی به هزینهها و چرایی هزینه کرد برای ساخت این کتیبه هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه موضوع اساسی این کتیبه را انعکاس نقش پر خیر و برکت سفر رهبری به سرپل ذهاب در حل مشکلات این بحران دانستند که نه تنها مشکل اصلی را برطرف نکرده بلکه مشکلات بزرگتری را ایجاد کرده و در این نامه لازم است گوشهای از بیانات مقام معظم رهبری در سفر سال ۱۳۹۰ به استان کرمانشاه را بازخوانی کنیم:
۶ مهر ۱۳۹۰، سفر کرمانشاه: «چند روز است منتظر فرصتی بودم که این گلایه را هم عرض بکنم. من وقتی توی خیابانهای کرمانشاه رفتم، دیدم به شکل غیر متعارفی عکسهای بزرگی از چهره این حقیر در مسیر نصب شده… این کار چند تا اشکال دارد: یکی اینکه کاری است کاملاً غیر لازم و با هزینه سنگین، این توجیهی ندارد، ثانیاً این تبلیغهای اینجوری، مناسب وضع ما و شأن نظام جمهوری اسلامی و شأن طلبگی ما نیست، کار ما بایستی با بساطت و سادگی پیش برود.»
همانگونه که اشاره شد، حجاری بر سنگ یادآور سلسلههای پادشاهی است و بنا بر نص صریح رهبر معظم انقلاب مناسب ایشان و شأن جمهوری اسلامی نیست، در ثانی وی که از چاپ و نصب بنر در خیابانها گله میکنند آیا راضی به حجاری کتیبه بر دل سنگ با هزینههای چند صد میلیون تومانی هستند.
البته از رفتارهای استاندار کرمانشاه در این چند ساله شائبه ساخت نمادی از خود ایشان در لوای پرداختن به سفر پر خیر و برکت رهبری بیشتر به ذهن متبادر میشود که مطمئنیم اینگونه نیست. در غیر این صورت علاوه بر پایمال شدن بیتالمال و اجحاف در حق رهبری، سو استفاده شخصی از اموال عمومی نیز افزوده خواهد شد.
در پایان از استاندار کرمانشاه درخواست میشود در این اوضاع سخت معیشتی و مالی مردم رنج دیده و خزانه خالی دولت هر چه سریعتر انجام این اقدام عبث و بیهوده را متوقف کند، در غیر این صورت بر مراجع نظارتی ذیربط لازم است علاوه بر برخورد با این حرکت تجملاتی و طاغوتی با مسرفین و هدر دهندگان بیتالمال مسلمین قاطعانه برخورد کنند.