به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، روح الله عباسپور نماینده مردم بوئین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی در دیدار با دکتر عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارشی از وضعیت مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا ارائه کرد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این دیدار با برشمردن شاخصهای لازم برای ارتقای دانشگاهها و تشریح مصوبه سیاستها و ضوابط اجرایی حاکم بر آمایش آموزش در سال ۱۳۹۴ توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضمن استقبال از گزارش ارائه شده توسط عباسپور، مقرر کرد نمایندگانی از ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن بازدید از مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا، گزارش جامعی از وضعیت این مرکز ارائه کنند.
در این دیدار دکتر عاملی تاکید کرد: هدف از طرح ساماندهی ضعیف شدن هیچ واحد آموزشی در کشور نیست، بلکه استفاده بهینه و ماموریتگرا مبنای تصمیمگیریهای جدید بوده است. مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا شاخصهای اولیه یک دانشگاه مستقل را دارد، در عین حال نیازمند تقویت و ارتقا زیرساختها و اعضا هیئت علمی است.
وی تصریح کرد: فعلاً تصمیم قطعی در خصوص الحاق این مرکز مهم آموزش عالی کشور به دانشگاه بینالمللی قزوین اتخاذ نشده است و تصمیمگیری نهایی به فاز دوم طرح ساماندهی منتقل شده است.
براساس سیاستها و ضوابط اجرایی حاکم بر آمایش آموزش عالی در جمهوری اسلامی ایران، نظام آموزش عالی شامل ۱۰ کلان منطقه از نظر آمایش سرزمینی است که براساس قانون اهداف، وظایف و تشکیلات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و در راستای اجرای بند ۷۸ سیاستهای کلی برنامه ششم توسعه کشور، بندهای ۲ و ۵ سیاستهای کلی نظام علم و فناوری ابلاغی مقام معظم رهبری و به منظور تحقق شاخصهای چشم اندازی نقشه جامع علمی کشور مرتبط با آمایش آموزش عالی و راهبردهای کلان «نقشه جامع علمی کشور» و سیاستهای اجرایی مصوب ذیل آن و همچنین توزیع عادلانه منابع، ایجاد فرصتهای برابر، توزیع مأموریت آموزش نیروی انسانی متخصص مورد نیاز، استفاده از مزیتهای منطقهای، کاهش تمرکز و جلوگیری از تجمع امکانات، مشارکت دانشگاهها در تصمیمگیری و موضوعات ملی و فرااستانی، وزارت علوم موظف به ساماندهی دانشگاهها بوده است.
مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا به عنوان اولین و تنها مرکز آموزش عالی تخصصی فنی و مهندسی دولتی استان قزوین میباشد که در شهرستان بوئین زهرا واقع گردیده است. مرکز آموزش عالی فنی و مهندسی بوئین زهرا به عنوان دومین مرکز آموزش عالی دولتی زیرمجموعه آموزش عالی پس از دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، با مأموریت یک دانشگاه ماموریتگرای فنی و مهندسی و صنعتی با توجه به سیاست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر وجود یک دانشگاه فنی مهندسی در هر یک از استانهای کشور، در سال ۱۳۹۰ و در یکی از قطبهای صنعت و صادرات کشور یعنی استان قزوین، راه اندازی گردید.