به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی وافی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران به تشریح فعالیتهای بنیاد بین المللی صحیفه سجادیه پرداخت.
مدیر بنیاد بینالمللی صحیفه سجادیه، در بخش اول صحبتهای خود گفت: انس با صحیفه سجادیه به یک انگیزه و احساس نیاز در وجود انسانِ امروز نیاز دارد و یکی از اهداف بنیاد بینالمللی صحیفه سجادیه ایجاد این انگیزه است.
وی ادامه داد: در دل مشکلات اقتصادی و ابتلائات و آسیبهای روحی که در حوادث اخیر به مردم و جامعه وارد شده آنچه مردم را نگه داشته و روحیه مقاومت و امید به آینده را در آنها زیاد میکند تقویت بعد اخلاقی و معنوی است.
حجت الاسلام وافی تصریح کرد: امام سجاد (ع) در لسان صحیفه در هر دعایی که در مورد مشکل بیماری یا دلمشغولیهای مردم دعا و صحبت میکنند در بخشی از دعا توجه به خدا و نگرش توحیدی را به کار بردهاند.
مدیر بنیاد بینالمللی صحیفه سجادیه ادامه داد: در دعاهای صحیفه سجادیه توجه به رسول خدا (ص) و خاندان عصمت و طهارت (ع) را نیز میبینید و این نشان از توجه به توسل دارد که امروزه به آن نیاز جدی داریم؛ بال توکل و توسل است که انسان را مدد میدهد، به او نگرش میدهد، نقشه راه را تعیین میکند و مقصدها را به او نشان میدهد.
وی عنوان کرد: تقویت عزم و اراده، زمینه حرکت، توان و قدرت، نقشه راه، نشان دادن مقاصد و اهداف از جمله مطالب مطرح شده در دعاهای مختلف صحیفه سجادیه است، البته در برخی دعاها به موانع پیش رو هم اشاره شده است.
حجت الاسلام وافی تاکید کرد: باید به صحیفه سجادیه بهعنوان یک نسخه عملی در زندگی توجه کنیم.
مدیر بنیاد بینالمللی بنیاد صحیفه سجادیه گفت: از ویژگیهای شاخص صحیفه سحادیه این است که در راویان صحیفه سجادیه بیش از اینکه از عالمان شیعه نقل شده باشد، در راویان اهل سنت عالمان اهل سنت به ما رسیده است.
حجت الاسلام مرتضی وافی در بخش دوم صحبتهای خود به تشریح اقدامات و برنامههای مدیر بنیاد بینالمللی صحیفه پرداخت و گفت از اقدامات این بنیاد برای نشر مفاهیم صحیفه سجادیه بهصورت گسترده، راهاندازی دفتر بنیاد بینالمللی صحیفه سجادیه در تهران است که تعامل و ارتباط مجموعهها و مراکز تهران را با مرکز قم فراهم کند.
وی با اشاره به آغاز فعالیت دبیرخانه سلسلهنشستهای صحیفهپژوهی، گفت: معاون تهذیب حوزههای علمیه حجتالاسلام والمسلمین عالمزاده نوری میزی به نام میز هیئت راهاندازی کردند که این میز و متولی و ارتقادهنده سطح هیئتهای حوزههای علمیه سراسر کشور است و رویکرد این میز معارف صحیفه سجادیه است و این اتفاق ویژهای است.
حجت الاسلام وافی ادامه داد: همچنین شاهد حضور نماینده بنیاد بینالمللی صحیفه سجادیه در کارگروه جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای سراسر کشور هستیم؛ بخشی از جریان این جشنواره مربوط به حفظ مفاهیم و معارف صحیفه سجادیه و دعاخوانی تا انس جوانان را با صحیفه بیشتر میکند.
مدیر بنیاد بینالمللی بنیاد صحیفه سجادیه همچنین گفت: کنگره ملی هنری رسانهای زینالعباد در اسفندماه برگزار میشود که دبیرخانه آن در قم است و در آینده فراخوان این جشنواره اعلام میشود، همچنین تجلیل از خبرنگاران موفق پیرامون مباحث و مفاهیم امام سجاد یکی از بخشهای این جشنواره است.
وی تصریح کرد: همچنین نشست «امام سجاد (ع)؛ امام حماسه و جهاد» با همکاری سازمان تبلیغات استان قم، مسجد جمکران، دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان قم و مؤسسه خانه خورشید چهارشنبه در مسجد مقدس جمکران با حضور ائمه جماعت و فعالان فرهنگی مساجد استان قم برگزار میشود. همچنین در این مراسم از اولین ترجمه پرتغالی صحیفه سجادیه رونمایی میشود.
حجت الاسلام وافی افزود: یکی دیگر از برنامههای بنیاد بینالمللی صحیفه سجادیه برگزاری مسابقه حفظ و مفاهیم صحیفه سجادیه در سطح ملی است که این مسابقه با محوریت حفظ دعای بیستم مکارمالاخلاق و با حمایت سازمان اوقاف برگزار میشود؛ این مسابقه از اول ماه صفر آغاز میشود و علاقهمندان با مراجعه به سایت بنیاد به آدرس https://ssif۱.ir/ میتوانند ثبتنام کرده و در مسابقه شرکت کنند.
مدیر بنیاد بینالمللی بنیاد صحیفه سجادیه ادامه داد: طی یک نشست مشترک با معاون تبلیغ حوزههای علمیه و ادارهکل آموزشهای کاربردی حوزه علمیه به تدوین سرفصلهای آموزشی برای آشنایی طلاب و مبلغان در عرصههای مختلف درمورد امام سجاد (ع) و صحیفه سجادیه اقدام شده است.
وی با اشاره به راهاندازی کلاسهای حدیثخوانی با موضوع صحیفه سجادیه گقت: این کلاس عصرهای پنجشنبه در مدرسه فیضیه برگزار میشود که طلاب علاقمند میتوانند از طریق پنل آموزشی خود در این کلاس ثبتنام کنند