به گزارش خبرگزاری مهر، بسیج دانشجویی دانشگاههای خراسان شمالی طی نامهای به استاندار، انتقادات خود نسبت به مدیریت کرونا در این استان را بیان کرده و راه حل های مد نظرشان را مطرح کردند.
در بخشی از این نامه آمده است:
با مشاهده نمودارهای تعداد بستریان، فوت شدگان و سایر نمودارهای مرتبط در استانهای مختلف همجوار، سمنان، گلستان و استانهای غیر همجوار، قالب استانهای کشور با کاهش تعداد بیماران و فوت شدگان و عقبنشینی از اوج قله پیک مواجه هستیم؛ حال آنکه در استان خراسان شمالی اعداد و ارقام از تعداد کشته شدگان بالا و به پایان آمدن آستانه صبر و تحمل کادر درمان حکایت دارد.
کمبود برخی اقلام پزشکی از جمله سرم و احتمالاً برخی داروها در روزهای آتی نیازمند مدیریت صحیح و پیگیری با حداکثر ظرفیت است؛ که امید است در این خصوص نیز تمهیداتی صورت گیرد. لذا مستدعی است پیگیری لازم از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هر چه سریعتر صورت پذیرد تا از خسران بیشتر جلوگیری به عمل آید؛ در غیر این صورت شاهد تکرار تصاویر تلخ و در دردناک این روزهای سایر بیمارستانهای کشور در بیمارستانهای استان خواهیم بود.
مطابق با مشاهدات میدانی روند واکسینه شدن جمعیتهای مورد نظر با تجمع مردم در مراکز تزریق واکسن همراه است که این امر نشان میدهد برنامهریزی درستی در این زمینه صورت نگرفته است.
نظارت دانشگاه علوم پزشکی استان در خصوص مدیریت بیمارستانها، درمانگاهها، مراکز درمانی و دستورالعملهای درمانی در وضعیت مطلوبی قرار نداشته و بایستی افزایش یابد. همچنین شهرستانهای استان باید از ظرفیت پزشکان متخصص بهره مند شود.
انتظار میرود ارگانهای مسئول در همهگیری کرونا ضمن تقویت مطالبات و پیگیریهای مکرر خود در واردات واکسن به استان و واکسیناسیون سراسری، اقدام فوری انجام و اولویت واکسیناسیون را از مرکز به سمت حاشیه استان سوق داده تا از همه گیری و ورود ویروس به مناطق پرجمعیت و پرخطر ممانعت به عمل آید.
پیشبینی منابع مالی برای تأمین اکسیژن مصرفی بیمارستانهای استان توسط شرکتهای دولتی یا خصوصی که توان تأمین اکسیژن استان را داشته باشد در شرایط فعلی امری ضروری تلقی میگردد.
لزوم ایجاد جرایمی سختگیرانه برای شهروندانی که در خصوص دستورالعملهای بهداشتی تخلفات نابخشودنی مرتکب شدند.