به گزارش خبرنگار مهر، انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی، موجب گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه شده است. بر همین اساس دستگاهها و نهادهای مختلفی خصوصاً نهادهای انقلابی متولی توسعه فعالیتهای قرآنی کشور شدند. دولتها نیز هر کدام به سهم خود تلاش کردهاند تا نقشی در این زمینه داشته باشند که متأسفانه علیرغم انتظارات این نقش تاکنون به درستی ایفا نشده است.
در دولت جدید و در حالی که معاونت قرآن و عترت چشم به راه حکم انتصاب متولی تازه و جدید خود مانده؛ جامعه قرآنی به بیان برخی کاستیهای موجود در عرصه امور دینی و قرآنی پرداخته است.
رحیم خاکی مدیر فرهنگسرای قرآن و قاری بینالمللی قرآن در گفتگو با خبرنگار مهر در این خصوص گفت: مهمترین انتظاری که در دولت جدید و تازه نفس میرود، متعهد شدن به پرداخت بودجه است.
وی ادامه داد: همچنین باید به انتخاب مدیران رسمی کشور در سازمانها و وزرات خانههای تحت امر در حوزه قرآن توجه ویژه شود. این امر باعث میشود تا از کارشناسان حوزه نظر خواهی کنند و هم افرادی که دغدغه این کار را دارند بر روی فعالیتهای اشراف داشته و با ارتباطگیری با نخبگان و مراکز به فرآیند قرآنی شدن جامعه بپردازند.
رئیس فرهنگسرای قرآن نفس اجرایی کردن این دو منظور را کافی ندانست و عنوان کرد: در رویدادهای مهم قرآنی کشور در سطح ملی و بینالمللی انتظار این است که شخص رئیس جمهور حضور داشته باشند تقویم برخی از فعالیتها به نام رئیس جمهوری ثبت شده و حضور ایشان در این برنامه شأن و جایگاه رسانهای دارد و باعث برکاتی برای دولتمردان میشود. در ادوار گذشته در هر سه بخش این موضوعات نادیده انگاشته میشد و رویدادهای ملی و بینالمللی از جمله مسابقات بینالمللی قرآن و مراسم تجلیل از خادمان قرآن با عدم حضور شخص رئیس جمهور برگزار شد.
وی در پایان گفت: فعالیتهای قرآنی تضمین کننده سلامت معنوی جامعه و رکنی اساسی است که با توسعه فرهنگ قرآنی اثر بخشی خود را بروز میدهد. همچنین شخص رئیس جمهور با دغدغهها و علاقهمندی هایش باعث ارتقای ظرفیتهای جدیدی خواهد شد.