نصرالله پارسه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از این میزان پرونده تشکیل شده ۲۵۰ پرونده در قالب بادشکن مزارع و ۶۰ پرونده طرح زراعت چوب است.
وی ادامه داد: با تشکیل این میزان پرونده بیش از یک هزار هکتار زراعت چوب انجام میشود و پیش بینی میشود حدود سه هزار هکتار در قالب بادشکن و زراعت چوب در شهرستان صورت بگیرد.
پارسه گفت: بهره بردارانی که تمایل داشته باشند در اراضی زراعی خود زراعت چوب داشته باشند، میتوانند علاوه بر درخواست کتب کروکی زمین مختصات UTM، پروانه بهره برداری آب، اسناد زراعی ( سند رسمی ، قرارداد واگذاری ، امور اراضی و یا ایثارگران ) را به اداره منابع طبیعی شهرستانها ارائه و پس از تشکیل پرونده نهال رایگان دریافت کنند.
وی به مزایای کاشت درخت اکالیپتوس اشاره کرد و گفت: رشد سریع و کوتاه بودن دوره بهره برداری با توجه به هدف کاشت، استفاده به عنوان بادشکن در حاشیه مزارع آسان بودن تکثیر حفاظت از حاشیه رودخانهها، جادهها و ایجاد تفرجگاه و مصارف دارویی با ارزش اقتصادی بالا از مهمترین مزایای این درخت است.
پارسه عنوان کرد: معرفی کشاورزان برای دریافت تسهیلات کم بهره با نرخ ۱۳ درصد به ازای هر هکتار ۷۸ میلیون ریال به بانک عامل از دیگر مزایای طرح زراعت چوب است.
رئیس اداره منابع طبیعی دهلران گفت: کشاورزان دهلرانی از ابتدای سال تاکنون ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از فروش چوب درآمد کسب کردهاند.