خرم‌آباد- مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تاکید کرد: محدودیتی برای پذیرش بیماران کرونایی در مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان نداریم.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرضا شهبازی در سخنانی با اشاره به برخی اخبار رسانه‌ها در مورد اینکه تخت خالی برای پذیرش بیماران کرونایی در استان وجود ندارد گفت: این خبر کذب و جوسازی رسانه‌ای است.

وی اضافه کرد: با توجه به کاهش تعداد مبتلایان به کرونا در لرستان هم اکنون در همه بیمارستان‌های استان برای پذیرش بیماران کرونایی حتی آن‌هایی که نیاز به یک روز بستری شدن دارند جا وجود دارد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: هم اکنون آمار مبتلایان روزانه در لرستان زیر ۹۰۰ نفر است و تعداد کمی از این افراد نیاز به بستری شدن دارند، لذا هیچ مشکلی در پذیرش بیماران کرونایی وجود ندارد.

شهبازی گفت: برای اطمینان خاطر بیشتر با همکاری مسئولان استان ۳۰۰ تخت جدید به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی استان اضافه خواهد شد.