به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سی جی تی ان، چین تلاشهای زیادی برای کاهش تولید گازهای گلخانهای تا سال ۲۰۳۰ انجام داده و امیدوار است تا سال ۲۰۶۰ میزان انتشار گاز دی اکسید کربن را به صفر برساند. دستیابی به این موفقیت نشان میدهد چین به دنبال استفاده گسترده از انرژیهای تجدید پذیر برای تحقق این هدف است.
در سال ۲۰۲۰ در سراسر جهان، معادل ظرفیت ۶.۱ گیگاوات دکل انرژی بادی نصب شده که از این رقم ۳ گیگاوات متعلق به چین بوده است. بنابراین نصف ظرفیت دکلهای بادی در جهان که در نقاط ساحلی نصب شدهاند به چین تعلق دارد.
بعد از چین، هلند با ۱.۵ گیگاوات در رتبه دوم و بلژیک با ۷۰۶ مگاوات در رتبه سوم است. تا پایان سال ۲۰۲۰ در هشت استان ساحلی چین طرحهای جدید توربین بادی اجرا شدهاند که مجموع ظرفیت آنها ۹ گیگاوات بوده است. در حال حاضر بر طبق آمار کلی چین بعد از انگلیس دومین کشور برتر جهان در زمینه نصب توربینهای بادی ساحلی است.
بر طبق این گزارش، توربینهای بادی ساحلی بزرگترین منبع رشد بالقوه برای دسترسی به فناوری انرژیهای تجدید پذیر محسوب میشود و ظرفیت کلی ۳۵ گیگاواتی آن در سراسر جهان موجب عدم انتشار ۶۲.۵ میلیون تن گاز دی اکسید کربن شده است.