انجمن سلامت خانواده ایران طی جوابیه ای به انتشار یک مطلب اعلام کرد: کلیه فعالیتهای این انجمن همسو با سیاستهای ابلاغ شده از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران و در چارچوب قوانین و مقررات است.

به گزارش خبرگزاری مهر، انجمن سلامت خانواده ایران در خصوص انتشار مطلبی با عنوان انجمن‌های غیردولتی متولیان جدید اجرای سند ۲۰۳۰ در کشور جوابیه‌ای ارسال کرد.

متن این جوابیه به شرح زیر است:

«به استحضار می‌رساند در واکنش به خبر مندرج در وبسایت آن خبرگزاری محترم در مورخ ۱۵/‏۰۶/‏۱۴۰۰‬ با کد خبر ۵۲۹۷۶۶۶ با عنوان انجمن‌های غیردولتی متولیان جدید اجرای سند ۲۰۳۰ در کشور و درج اطلاعات ناصحیح و مغرضانه در خصوص انجمن سلامت خانواده ایران، بدین وسیله به اطلاع می‌رساند که از بدو تأسیس به همت بزرگان و صاحب منصبان برترین کرسی‌های علمی و اجرایی کشور، کلیه فعالیت‌های این انجمن پیوسته همسو با سیاست‌های ابلاغ شده از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، وزارت کشور، وزارت امور خارجه و کلیه نهادهای قانون گذار و نظارتی صورت پذیرفته است. تعامل گسترده میان انجمن سلامت خانواده ایران با کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی، اداره کل مشارکت‌های مردمی و سرمایه اجتماعی قوه قضائیه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، استانداری‌ها، فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها و طیف وسیعی از سایر سازمان‌ها و نهادهای قانونگذار، اجرایی، قضائی و امنیتی کشور، تأیید کننده حسن عملکرد و متابعت تمام و کمال این انجمن از قوانین مقررات، سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران است. انجمن سلامت خانواده ایران ضمن عضویت در فدراسیون بین‌المللی خانواده، همواره کلیه برنامه‌ها، اقدامات و فعالیت‌های خود را به صورت مستمر به واحدهای نظارتی گزارش داده است.

اساسنامه، آئین نامه‌ها و دستورالعمل‌های داخلی این انجمن همچون هر سازمان دارای مجوز دیگری در کشور، در چارچوب کلیه مقررات و قوانین جمهوری اسلامی ایران تنظیم شده است و هیچ‌گونه متابعتی از قوانین، مقررات، دستورالعمل‌ها و برنامه‌های فدراسیون بین‌المللی خانواده ندارد. انجمن سلامت خانواده ایران، پیوسته با اطلاع و هماهنگی نهادهای ذیربط صرفاً اقدام به اجرای آن دسته از برنامه‌ها خدمت رسانی کرده است که نیاز جاری کشور و در فهرست برنامه‌های جاری نظام بهداشت و سلامت کشور بوده است. در همین راستا، با تغییر سیاست‌های جمعیتی کشور تهیه و طرح جمعیت و تعالی خانواده، اقدامات انجمن سلامت خانواده ایران نیز صرفاً همسوی اهداف این انجمن بوده است که بررسی اجمالی مطالب مندرج در فصلنامه بهداشت خانواده، به عنوان نشریه این انجمن نیز گواهی بر آن است، برخلاف ادعای نویسنده محترم مقاله فوق الذکر، این انجمن هیچگاه هیچ‌گونه فعالیتی در خصوص آموزش‌های جنسی نداشته و ندارد، آموزش‌های ارائه شده از سوی این انجمن دربرگیرنده مهارت‌های زندگی در چارچوبهای فرهنگی و اعتقادی ایرانی اسلامی است.

همچنین ارائه خدمات بهداشتی تحت نظارت دانشگاه‌های علوم پزشکی، خدمات کاهش آسیب (تحت نظارت سازمان بهزیستی کشور)، سلامت زنان به ویژه خدمات بهداشت مادر و کودک است. مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره‌های مرتبط با فرزند آوری و فرزند پروری مراقبت‌های قبل، حین و پس از بارداری، تحکیم بنیان خانواده و روابط زوجین، درمان ناباروری و غربالگری سرطان‌های شایع زنان از دیگر خدمات انجمن سلامت خانواده ایران است. در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی برنامه‌های پیشگیری مقدم بر درمان و پیشگیری از همه‌گیری بیماری‌هایی همچون ایدز و هپاتیت برای گروه‌های پرخطر، تحت نظارت و مطابق پروتکل‌های وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی کشور انجام می‌پذیرد.

انجمن سلامت خانواده ایران پیوسته پیشگام ارائه خدمات بهداشت و سلامت در کشور بوده است و از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا برنامه‌های متعددی را در حوزه کنترل و پیشگیری از بیماری کووید با مشارکت لشگر ۱۰ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و دفتر زنان و خانواده استانداری استان تهران به انجام رسانیده است. دریافت محموله‌ای از ماسک و شیلد پزشکی به ارزش چهار میلیارد ریال و اهدای آن به سازمان هلال احمر از دیگر خدمات این انجمن در راستای کنترل همه‌گیری ویروس کرونا بوده است.»