تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۷:۵۱

اراک - خبرگزاری مهر : معاون اجتماعی نیروی انتظامی مرکزی : در راستای طرح امنیت اجتماعی 23 واحد صنفی متخلف در اراک پلمپ و از فعالیت آنان جلوگیری شد.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، سرهنگ پاسدار نعمت الله رفیعی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در اراک افزود: پلیس اطلاعات و امنیت عمومی این استان به منظور ایجاد ضوابط در واحدهای صنفی و  پیگیری و مقابله با تخلفات و جرایم، کنترل فروشندگان پوشاک و آرایشگاه‌های زنانه و مردانه از ‪ ۳۶۱‬واحد صنفی در شهرستان اراک بازدید کرد.

وی‌ خاطرنشان کرد: در این بازدیدها که در ادامه اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی صورت ‌گرفت در خصوص رعایت شئونات اسلامی به صنوف مختلف تذکرات لازم ارائه شد.

سرهنگ رفیعی یادآور شد: در این بازدیدها از سه واحد پوشاک فروشی متخلف، ‪ ۱۰۵‬عدد پوشاک باتصاویر مبتذل و از دو آرایشگاه مردانه ‪ ۱۳۱‬عدد سی‌ دی مبتذل نیز کشف و ضبط شد.