به گزارش خبرگزاری مهر، محمد نصیری در حاشیه بهرهبرداری از مرحله اول طرح ملی نذر آب ۴ در شهرستان سیریک بیان داشت: بیشتر قنواتی که قرنها منبع تأمین آب شرب بودند و هنوز هم هستند ریشه موقوفه دارند.
وی ادامه داد: احیا فرهنگ وقف را باید تسهیل کرد تا مردم به آب آشامیدنی سالم دسترسی داشته باشند چرا که خشکسالیهای پیاپی موجب شده الگوی کشت و سبک زندگیها تغییر کند و مردم برای زندگی خود دچار مشکل شوند.
وی اضافه کرد: خشکسالی و به تبع آن کاهش میزان بارندگیها در سالهای گذشته اثر بیشتر بر روی منطقه جنوب شرق کشور داشته است و طرح نذر آب ۴ با هدف کاستن از مشکلهای ساکنان این مناطق آغاز شد.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر بیان کرد: شاهد همراهی بسیاری مردم و مسئولان در طرح نذر آب ۴ هستیم و به حول و قوه الهی و همراهی خیران جمعیت هلال احمر، مسأله برخورداری مناطق روستایی و منازل از نعمت آب شرب به صورت دائمی باید محقق شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان هم ضمن قدردانی از همکاری خیران و جمعیت هلال احمر استانهای فارس و بوشهر ابراز کرد: با اجرای طرح نذر آب ۴ عملیات آبرسانی به روستاهای خرگوشی، گز، کریان و مغ رحمت در بخش بیابان شهرستان سیریک به طول ۱۰ کیلومتر اجرا شد.
مختار سلحشور تصریح کرد: ۱۰ هزار متر لوله ۷۵ و ۱۱۰ پلی اتیلن، و با اعتباری افزون بر ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال از محل کمک خیران داوطلب استانهای فارس و بوشهر در طرح نذر آب چهار تأمین شد که مرحله اول آن در چهار روستای یاد شده به اتمام رسید.
وی افزود: اصلاح شبکه داخلی خط انتقال آب روند آبرسانی این چهار روستا را تسریع کرده و اهالی این روستاها در فاصله زمانی کمتری نسبت به قبل از آب شرب برخوردار میشوند.
وی در ادامه جمعیت هلال احمر را واسطهای میان نیاز نیازمند و توان توانمندان برشمرد و بر ادامه روند خدمت رسانی خیرین در حوزه آب تاکید کرد.