به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد ویسکرمی در نشست با خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت «پارسیلون» خرم آباد اظهار داشت: در رابطه با این کارخانه، قصه پیچیده است، من به یک بانک در این رابطه هشدار دادهام.
کلاه ۲ بانک بر سر مردم!
وی بیان داشت: دو بانک سر این مردم دارند کلاه میگذارند.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری جلسات متعددی در رابطه با این واحد اقتصادی افزود: از این واحد تعطیل، بازدیدهای زیادی کردهایم، «پارسیلون» انبارهایی دارد که فقط خدا میداند چقدر قیمت آنها است، صدها تُن نخ دارد که میتوان آن را فروخت، حتی زباله این کارخانه هم قابل فروش است.
اعلام کردهام که باید ثابت کنید که دستتان با «یعقوبی» که «پارسیلون» را ورشکسته کرده در یک کاسه نیست ویسکرمی با تاکید بر اینکه همه این ظرفیتها در کارخانه رها ماندهاند تصریح کرد: روغن دستگاههای این کارخانه تازه است و گویا آن را اورهال کردهاند، «پارسیلون» یک ساختمان در تهران دارد اگر همان را که چند صد میلیارد ارزش دارد، بفروشد میتوان کل بدهیهای آن را پرداخت کرد.
وی ادامه داد: اصلاً معلوم نیست بدهی «پارسیلون» چقدر است، فیلمی بازی میکنند، اعتقاد من این است که حتی آقای «یعقوبی» همچنان پشت این قصه است، اعلام کردهام که باید ثابت کنید که دستتان با «یعقوبی» که «پارسیلون» را ورشکسته کرده در یک کاسه نیست.
در «پارسیلون»، کلاه سر ما رفته است
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، گفت: در «پارسیلون»، کلاه سر ما رفته است، به خاطر اینکه نماینده ما به جای اینکه به «پارسیلون» برود، به «فاتحه خوانی» رفته، «پارسیلون» ورشکسته شده است.
ابهامات مربوط به این کارخانه باید پاسخ داده شود من از اینها نمیگذرم ویسکرمی با بیان اینکه «پارسیلون» فقط ۲۵۰ تُن نخ آماده فروش دارد، ادامه داد: بعضی از دستگاهها میتوانند در این واحد راه اندازی شوند، من مهندس به این واحد بردهام و با چراغ قوه گشته و میگوید که روغن دستگاههای این کارخانه تازه است.
وی با تاکید بر اینکه ابهامات مربوط به این کارخانه باید پاسخ داده شود من از اینها نمیگذرم گفت: همین «پارسیلون» هم میتواند راه اندازی شود، بر اساس اعلام مهندسان حرفهای، همین کارخانه با وجود تحریمها، راه اندازی شود میتواند کلی نخ را تولید کند.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اینها غیر از ظرفیتی است که میشود در «پارسیلون» ایجاد کرد ادامه داد: «پارسیلون» قدیم را میشود راه اندازی کرد و برای ظرفیتهای جدید نیز سرمایه گذار پای کار است.
ویسکرمی افزود: هر سرمایه گذاری که از «پارسیلون» بازدید کرده، مشتاق سرمایه گذاری در آن شده است، منطقه ویژه هم شده و به لطف خدا پیگیر هستیم که منطقه ویژه و گمرک آن ایجاد شود تا به مرور به سمت ایجاد بندر خشک در آن پیش برویم.
وی تاکید کرد: اعتقاد من این است که وزیر صنعت و معدن باید در رابطه با این کارخانه ورود داشته باشند.
بنابراین گزارش، کارخانه پارسیلون خرمآباد سال ۶۳ درزمینهٔ تولید انواع نخ نایلون خام و استرچ و همچنین گرانول پلی آمید در کیلومتر هشت جاده خرمآباد افتتاح شد و تا قبل از واگذاری به بخش خصوصی، بیش از دو هزار کارگر بهصورت مستقیم در آن مشغول به کار بودند.
با واگذاری این کارخانه در دهه هشتاد به بخش خصوصی این واحد صنعتی بهمرور به سمت رکود و بیسامانی پیش رفت.