زنجان-مدیر خانه مطبوعات استان زنجان با بیان اینکه رسانه های استان زنجان ضعف هایی در زمینه خبر و طنز مکتوب دارند،گفت: با هدف رفع ضعف های موجود دوره های آموزشی برای فعالان رسانه برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف ناصر روز دوشنبه در بازدید از خبرگزاری مهر استان زنجان با اشاره به اینکه خانه مطبوعات یک تشکل صنفی رسانه‌ای بوده و فعالیت خود را در اکثر استان‌ها آغاز کرده است، گفت: این در حالی است که هنوز هم برخی از استان‌ها فاقد این تشکل صنفی هستند.

وی افزود: فعالیت خانه مطبوعات در استان زنجان از سال ۸۰ آغاز شده و تا به امروز نیز تلاش شده است تا بر اساس اساسنامه به اعضای خود خدمات ارائه دهد.

ناصر با یادآوری اینکه طبق اساسنامه خانه مطبوعات، تشکیل کلاس‌های آموزشی، برگزاری جشنواره و نمایشگاه و … از جمله اقداماتی است که بر عهده این تشکل است، اظهار کرد: این تشکل صنفی هیچ‌گونه درآمدزایی نداشته و فقط از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد حمایت مالی قرار می‌گیرد تا خانه مطبوعات بتواند به عنوان پل ارتباطی بین فعالان رسانه‌ای و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مکاتبات لازم را انجام دهد.

مدیر خانه مطبوعات استان زنجان با بیان اینکه امسال علی‌رغم همه مشکلات مالی و نیز شیوع ویروس کرونا، هفتمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری را در استان زنجان برگزار کردیم، تصریح کرد: می‌توان گفت که این جشنواره در استان زنجان یکی از جاافتاده‌ترین جشنواره‌ها در سطح کشور است که هر سال شاهد برگزاری منظم آن هستیم، هر چند اگر حمایت‌های اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی شامل حال این تشکل صنفی نشود، قادر به برگزاری این جشنواره نیز نخواهیم بود.

ناصر، هدف اصلی از برگزاری هفت دوره جشنواره مطبوعات را شناسایی نقاط ضعف و قوت عرصه رسانه در استان زنجان دانست و بیان کرد: بعد از برگزاری هفت دوره جشنواره مطبوعات، همه ما به این موضوع اذعان داریم که رسانه‌های استان در بخش‌هایی چون خبر، طنز مکتوب و … دچار ضعف بوده و حتماً باید این موارد برای جشنواره‌های بعدی رفع شود و یکی از راهکارهای اساسی برای رسیدن به این مهم نیز برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی مختلف در طول سال است.