رئیس دیوان عدالت اداری با بیان اینکه بیش از ۲۶۰هزار پرونده در سال به دیوان ورودی داریم گفت:این نشان می‌دهد یا مردم از حقوق خود مطلع نیستند یا بسترهای لازم برای احقاق حقوق شهروندی وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حکمتعلی مظفری در آئین افتتاح مرکز نوآوری‌های حقوقی پژوهشگاه قوه قضائیه ضمن تسلیت ایام اربعین و گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: در کشور ما پس از استقرار نظام جمهوری اسلامی، در حوزه تولید علم و پژوهش جهشی صورت گرفته است اما آن‌چه که همچنان به آن توجه نمی‌شود اولویت‌ها در حوزه علم است. باید ببینیم ضرورت و اولویت در حوزه تولید علم چیست و می‌خواهیم به چه چیزی برسیم.

وی افزود: نکته دیگر توجه به هدف غایی پژوهش است. ما باید به دنبال کاری برویم که به تحقیق کاربردی بینجامد. در دستگاه‌های اجرایی باید به دنبال پژوهشی باشند که به قانون و نظریه قضائی بینجامد و مشکلی از مشکلات مردم حل کند.

مظفری با بیان اینکه بیش از ۲۶۰ هزار پرونده در سال به دیوان ورودی داریم گفت: این نشان می‌دهد یا مردم از حقوق خود مطلع نیستند یا بسترهای لازم برای احقاق حقوق شهروندی وجود ندارد.

رئیس دیوان عدالت اداری با بیان این‌که گاهی در دیوان عدالت اداری هفت خان رستم و گاهی تا هفتاد خان وجود دارد و در دادگستری هم به این شکل است گفت: این نشان می‌دهد در مرحله اجرا بستر لازم را فراهم نکردیم.

وی در پایان گفت: نشستن در این سالن دردی را دوا نمی‌کند باید از نزدیک کنار قاضی بنشینید تا ببینید قضیه از چه قرار است وگرنه تئوری دردی را از مردم دوا نمی‌کند. باید دید گره کار کجاست.