معاون وزیر امور خارجه کویت در سخنانی گفت که کشورش بر همکاری بین ایران و جامعه بین المللی تاکید می کند و گزینه کویت همواره گفتگو و مذاکرات بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الوطن، معاون وزیر امور خارجه کویت در سخنانی گفت که کشورش بر همکاری بین ایران و جامعه بین المللی تاکید می کند بویژه اینکه گزینه دولت کویت همواره گفتگو و مذاکره بوده است.

بر اساس این گزارش، «مجدی الظفیری» گفت: همانگونه که از برادران در ایران شنیدیم آنها به روند مذاکرات برای دستیابی به توافق با کشورهای بین المللی در راستای تنش زدایی و ایجاد ثبات منطقه ای که بر تمام منطقه تاثیرگذار است، پایبند هستند.

این مقام کویتی که پس از دیدار با «جیمز کلورلی» معاون وزیر خارجه انگلیس در امور غرب آسیا و شمال آفریقا سخن می گفت، درباره بحران یمن هم افزود: در این نشست موضوع یمن بویژه حمایت از هانس گرودنبرگ نماینده ویژه سازمان ملل در امور این کشور که مورد حمایت تمام گروه ها است، به صورت مفصل مورد بحث قرار گرفت.

الظفیری همچنین افزود که در دیدار با کلورلی درباره روابط راهبردی بین دو طرف که به گفته وی همسو با خدمت به ثبات و امنیت منطقه ای است، گفتگو کرده است.

این در حالی است که وبگاه آمریکایی بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد که دیدار وزیر خارجه و نمایندگان ارشد ایران، عربستان، برخی کشورهای عرب منطقه و اتحادیه اروپا نشانه کاهش تنش ها در خاورمیانه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد که دیپلمات‌های ارشد ایران و عربستان و اتحادیه اروپا برای دومین بار در کمتر از یک ماه با یکدیگر دیدار کردند.

مطابق این گزارش، دیدار مذکور که در روز سه شنبه انجام شده است، نشانه‌ای از افزایش تلاش‌ها برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه در حالی که تهران برای از سرگیری مذاکرات احیای توافق هسته‌ای آماده می‌شود، تلقی شده است.

بلومبرگ در ادامه اعلام کرد که ایران همچنین در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد، با وزرای خارجه کشورهای اروپایی برای بحث درباره توافق هسته‌ای و مسائل منطقه‌ای دیدار کرده است.

روز گذشته بود که نشست چندجانبه ای در خصوص عراق در حاشیه هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیوریورک برگزار شد. در این نشست که به ریاست «فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق در محل اقامتگاه سفیر عراق در نیویورک برگزار شد، وزرای خارجه و نمایندگان ارشد جمهوری اسلامی ایران، اردن، عربستان سعودی، ترکیه، کویت، مصر، قطر، فرانسه، مسئول عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دبیرکل اتحادیه عرب، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس حضور داشتند.

وزارتخانه مذکور در بیانیه‌ای اعلام کرد که شرکت کنندگان موافقت کردند که در تاریخی که مشخص نشد، مجدداً در اردن ملاقات کنند. پیش از این نیز منابع هندی از سفر آتی وزرای خارجه ایران و عربستان به دهلی نو جهت رایزنی پیرامون تحولات منطقه از جمله اوضاع در افغانستان و بررسی روابط تهران و ریاض خبر داده بودند.

بلومبرگ در پایان گفت که اروپا از ایران خواسته است که مذاکرات احیای برجام را که پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران در ماه ژوئن متوقف شده بود، از سر بگیرد.