سمنان- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان بابیان اینکه استان از پیک پنجم همه‌گیری ویروس کرونا خارج‌شده است، گفت: میامی آبی، سرخه و آرادان زرد و مابقی شهرستان‌ها نارنجی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب الله خجسته پور ظهر شنبه در جلسه ستاد ملی مدیریت مقابله با کرونا به میزبانی سالن یادگار امام استانداری سمنان ضمن بیان اینکه بر اساس رنگ‌بندی‌های جدید و آمارها استان سمنان از پیک پنجم همه‌گیری ویروس کرونا خارج‌شده است، ابراز داشت: امروز استان سمنان پس از گذر از پیک پنجم، در سِیر نزولی ابتلاء و مرگ‌ومیر بر اثر بیماری کرونا قرار دارد.

وی بابیان اینکه بر اساس رنگ‌بندی‌های جدید، شهرستان میامی در وضعیت رنگ‌بندی آبی قرارگرفته که این به منزله همه‌گیری و مرگ‌ومیر حداقلی بر اثر کرونا در این منطقه است، افزود: دو شهرستان سرخه و آرادان نیز در شرایط رنگ‌بندی زرد کرونایی و سمنان، شاهرود، دامغان، گرمسار و مهدی‌شهر همچنان در وضعیت رنگ‌بندی نارنجی قرار دارند.

سلامت دانش آموزان در اولویت

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان بابیان اینکه انتظار می‌رود تا والدین، ارباب جراید و رسانه‌ها ضمن توجه به اطلاع‌رسانی‌های لازم، در برابر بازگشایی حضوری مدارس مقاومت نداشته باشند، ابراز داشت: تست بالینی از دانش آموزان بر اساس چک لیست در مدارس صورت گیرد تا از ورود افراد دارای علائم جلوگیری شده و با گذر از این پیک و عدم ورود به پیک جدید، شاهد سلامت در بین جامعه و دانش آموزان عزیز باشیم.

خجسته پور با بیان اینکه بحث سلامت دانش آموزان در اولویت قرار داده و به آن توجه شده است، تصریح کرد: کارگاه‌های تخصصی هنرستان‌ها و دبیرستان‌های کاردانش، در سال تحصیلی جدید در استان به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

وی بابیان اینکه روش حضوری برای کلاس‌های کمتر از ۱۵ نفر و مدارس کمتر از ۵۰ نفر جمعیت ترکیبی به صورت گروه‌بندی هفته‌ای یک یا دو روز دانش آموزان در مدرسه اعمال می‌شود، افزود: روش مجازی با استفاده از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی و شاد در نظر گرفته‌شده است.

پایه اول و دوم مدرسه می‌روند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان بابیان اینکه پایه‌های اول و دوم دبستان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی و به صورت گروه‌بندی و نوبت‌بندی شده مدرسه می‌روند، ابراز داشت: این گروه یک یا دو روز در هفته به صورت حضوری در مدارس آموزش می‌بینند.

خجسته پور در ادامه تصریح کرد: مدارس بالاتر از ۱۵۰ نفر جمعیت دانش‌آموزی نیز به صورت مجازی و از بستر شبکه‌های اجتماعی، مدرسه تلویزیونی ایران و شبکه شاد، به بحث آموزش می‌پردازند.

وی بابیان اینکه استفاده از ظرفیت‌های ایجادشده در بحث شبکه‌های مجازی اجتناب‌ناپذیر است، افزود: از این مهم در دروسی که ضرورت بر حضور دانش‌آموز ندارد، استفاده می‌شود.