قزوین_ معاون اجرایی سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین گفت: ۱۱۴ پروژه عمرانی در سه دهستان با ۷۱ روستا به مناسبت هفته دفاع مقدس در هفتم و نهم مهرماه افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر سرهنگ حمزه برین در نشست خبری که صبح سه شنبه در قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: الگو و مبانی شکل‌گیری دفاع مقدس به قیام عاشورا باز می‌گردد و گام دوم انقلاب نیز با هموارسازی مجاهدانه ایثارگران محقق می‌شود.

معاون اجرایی سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین اذعان کرد: امروزه تبیین و تحلیل دفاع مقدس، چرایی و چگونگی، پاسخ به شبهات دفاع مقدس برای نسل جوان جز تکلیف اصلی ما محسوب می‌شود.

وی افزود: دشمن ارزش دفاع مقدس را می‌داند و به فراخور این امر می‌کوشد تا دفاع مقدس را وارونه کند که تکلیف ما در این امر عمل به منویات رهبر انقلاب، پاسداشت انقلاب، حفظ ارزش‌های انقلاب و خدمت بی منت به مردم است.

این مسئول ابراز کرد: با حضور مسئولین خدوم، نقش مردم و تلاش جهادگران در این عرصه شاهد آن بودیم که اتفاقات خوبی در حوزه‌های مختلف تعلیم و تربیت، فرهنگی و اجتماعی، سلامت، عمرانی و اشتغال زایی در سه دهستان به تفکیک دهستان چوقور طارم با ۱۸ روستا، دهستان الموت غربی با ۱۹ روستا و دهستان زوارک الموت شرقی با ۳۵ روستا رقم خورد.

وی با اشاره به اینکه در تلاش برای برکناری چهره محرومیت‌زدایی هستیم ادامه داد: ۱۱۴ پروژه عمرانی در سه دهستان با ۷۱ روستا به مناسبت هفته دفاع مقدس در هفتم و نهم مهرماه افتتاح می‌شود.

سرهنگ برین بیان کرد: ۱۰۰ پروژه اشتغال، ۱۸۶ پروژه تربیتی، سلامت و فرهنگی با ارزش مالی ۳۰ میلیارد تومان با همکاری و مشارکت دستگاه‌های دولتی، شوراها، دهیاری‌ها، اهالی روستاها و خیرین به مناسبت هفته دفاع مقدس در دهستان‌های چوقور طارم سفلی، دستجرد الموت غربی و زوارک الموت شرقی افتتاح می‌شود.

وی افزود: حدود ۲۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان پیش‌بینی اعتبار ما برای پروژه‌های عمرانی بود که مبلغ ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان این هزینه با مشارکت مردم، ۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان توسط دستگاه دولتی و ۵ میلیارد تومان با مشارکت قرارگاه پیشرفت و آبادی تأمین شد که به طور کلی ۱۸ میلیارد اعتبار پروژه‌های عمرانی بود.

این مسئول تصریح کرد: بیشتر پروژه‌هایی که در حوزه عمرانی در روستاها افتتاح شد در حوزه‌های آب شرب بهداشتی شامل مخازن آب شرب، احداث خط انتقال و شبکه داخلی روستا، بهسازی چشمه‌ها، کانال آب کشاورزی، پل، مسجد و مدرسه بود.

برین استقرار ۹ ایستگاه دیجیتال در مناطق محروم را از دیگر اقدامات قرار گاه پیشرفت و آبادانی معرفی کرد و گفت: قرارگاه پیشرفت و آبادانی توانست با مشارکت مردم در روستاها و پای کار آوردن ظرفیت دستگاه‌های دولتی، اقدامات بزرگی را در روستاهای محروم استان رقم بزند و شعار کار "از مردم، با مردم و برای مردم" را به خوبی به تحقق برساند.
وی ضمن اشاره به ایجاد ۱۰۰ پروژه اشتغال برای ۱۵۰ نفر عنوان کرد: بیش از ۱۰۰ پروژه اشتغال در رسته‌های دام سبک، دام سنگین، طیور، باغداری، زراعت، زنبورداری، دست بافته‌ها، فرش و گلیم بافی در روستاها ایجاد شد.

این مسئول با اشاره به اینکه ایجاد و تأمین رفاه و امکانات موجب مهاجرت معکوس از شهر به روستا شده مطرح کرد: راه اندازی کتابخانه عمومی سیار، بازسازی و مرمت کلاس‌های درس در مدارس روستایی، بازسازی و احیا تنورهای نان محلی از دیگر اقدامات ما در حوزه‌های مختلف از جمله کارگروه‌های تعلیم و تربیت، فرهنگی اجتماعی و سلامت در روستاها بود.

برین در پایان تاکید کرد: ما به دنبال الگوسازی خدمت و بازگشت هویت روستایی به روستا هستید و در تلاشیم تا با مشارکت روستاییان بتوانیم در راستای حل مشکلات آنان گام برداریم.