به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی جوادی آملی شامگاه چهارشنبه در مراسم بزرگداشتی که از سوی آیت الله جوادی آملی برای مرحوم علامه حسن زاده آملی در حسینیه هدایت آمل برگزار شد، گفت: در وصف و توصیف علامه و عالم وارسته جهان اسلام انصافاً زبان قاصر است زیرا علامه حسن زاده آملی در زندگی شخصی در بین مردم روشن وشفاف وبسیار ساده زیست بودند.
وی با بیان اینکه از نخستین ومهم ترین ویژگیهای عالمان دینی شفافیت و اخلاق مدار بودن درکنار مباحث عرفانی و دینی هست، افزود: یکی از بارزترین ویژگی حضرت علامه حسن زاده بیان سخن با همه ذوق وشوق برای مخاطبانش بود و این بود سبک زندگی او کاملاً حقیقی بود و به نوعی درسرای دیگری زیست میکرد.
حجت الاسلام جوادی آملی ادامه داد، علامه حسن زاده به واقع عارف و حکیم بود و تردیدی درحکمت وعرفان ایشان نبود، وقتی از قرآن سخن میگفت در اوج وعرش بود واین شخصیت شفاف و روشنبود.
مدیر بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسرا در ادامه به خدمات علمی و اخلاقی و دینی علامه حسن زاده آملی وآیت الله جوادی آملی که هردو از شهرستان آمل به عنوان سرمایههای دینی درسطح کشور وجهان اسلام درخشیدند، اشاره کرد و گفت، حدود ۷۵ سال پیش یعنی سال ۱۳۲۵ دو نونهال از این جامعه برخاستند، در مسجد جامع آمل درس خود را آغاز کردند و در قلم این بزرگواران ثبت است که بیش از ۷۵ سال این دو بزرگواران در مسیر اهل بیت (ع) تلاش شبانه روزی داشتند و در تمام سنگرها امت و مردم را هدایت کردند و با مردم زیر سایه اهل بیت (ع) زیستند و این اهمیت و ارزش اهل بیت (ع) را نشان میدهد.
حجت الاسلام جوادی آملی، با بیان اینکه با بزرگان دینی همسفره بودند و تعالیم اهل بیت (ع) را از علمای بزرگی همانند الهی قمشهای، فاضل تونی و آیتالله طباطبایی رشد کردند، گفت: در نهایت دوستی و قرابت در دوره سوم آیت الله حسن زاده آملی و آیت الله جوادی آملی در قم کنار هم و با هم بودند، درخشیدند و در جوار آیتالله طباطبایی شاگردی کردند.
وی با اشاره به نقش علامه در انقلاب اسلامی عنوان کرد: در دوران انقلاب اسلامی آیت الله حسن زاده بسیار در کنار مردم آمل روشنگری داشت و برای وحدت، صیانت، حفظ و نگهداری مردم آمل، استان مازندران و کشور تمام تلاش خود را بهکار بست.
حجت السلام جوادی آملی تصریح کرد: آیت الله حسن زاده آملی خدمات بسیار ارزشمند و ماندگاری نه به ایران بلکه به جهان اسلام و مردم آزادیخواه دنیا داشت که کم نظیر و بینظیر بود.