به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام محمدحسن رستمیان غروب یکشنبه در مراسم رونمایی از کتیبه مرمت شده پیر علمدار دامغان و الواح سنگی در خانه میراثی لطفی دامغان با بیان اینکه میراث تاریخی هر شهری مربوط به همان شهر است، تاکید کرد: باید موزه تاریخی دامغان به زودی راهاندازی شود تا گنجینه تاریخی این شهر در این موزه نگهداری شود.
وی با بیان اینکه مسئولان دامغان در خصوص مطالبات میراث تاریخی شهرستان اهتمام ورزند، افزود: تمامی آثار تاریخی دامغان به شهر دامغان برگردد.
امام جمعه دامغان تصریح کرد: مسجد تاریخانه دامغان نشان از گذشته عبادی دامغان است و همگان میبایست به میراث گذشتگان اهمیت بورزیم از سوی دیگر در بنای تاریخی خانه لطفی امنیت خانواده تأمین شود زیرا این بنا به روح و روان مردم دامغان آرامشی خاص میدهد و نشانگر سبک و سیاق خانوادههای دامغانی است.
مهدی قاسمی رئیس اداره میراث فرهنگی دامغان نیز در این آئین با بیان اینکه این شهرستان ۷۰۰ اثر تاریخی دارد، گفت: ۱۳۴ اثر تاریخی دامغان ثبت شده و از آنجا که صنعت گردشگری سومین اقتصاد دنیا به حساب میآید، رونق صنعت گردشگری با توجه به داشتههای دامغان میتواند اقتصاد این شهر را متحول کند.
وی با بیان اینکه صنعت گردشگری کمک شایانی به توسعه پایدار خواهد کرد، تاکید کرد: شهرستان دامغان در ایجاد این شاخصها از ظرفیت و پتانسیل بالایی دارد.
به گزارش مهر، کتیبه رونمایی شده مربوط به زمان سلسلهی ایلخانیان و نوشته امرالمسجد الشریف امرالمولا بر روی آن مندرج شده است.