به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، روح الله دهقانی فیروزآبادی اظهار داشت: در راستای تحقق سیاست ها و اهداف حوزه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه خدمت رسانی و ارتقای سطح خدمات در کنار الزام به حفظ و افزایش سطح کیفی خدمات همواره مورد توجه و تاکید بوده است.
وی افزود: در کنار این مبحث، ارایه خدمات به مشتریان خارج از دانشگاه و برقراری ارتباطات برون سازمانی در دستور کار مراکز خدمات آزمایشگاهی در استان ها قرار دارد، لذا توجه ویژه و اهتمام به این موضوعات، سبب شده تا طی شش ماه گذشته تنها در حوزه تعداد آزمایشگاه های دانشگاه که همکار شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی هستند رشد ۶۰ درصدی را شاهد باشیم.
دهقانی فیروزآبادی درخصوص وضعیت آماری تعداد آزمایشگاه های همکار گفت: در حال حاضر تعداد ۸۵ مجموعه آزمایشگاهی در این شبکه فعال هستند و مشغول ارائه خدمات به متقاضیان است. تعداد ۶۷ مجموعه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در حال طی فرایندهای لازم برای عضویت در این شبکه هستند که تا پایان سال جاری تعداد اعضای دانشگاه به ۱۰۰ عضو و فراتر خواهد رسید.
وی اظهار داشت: وضعیت خدمات رسانی آزمایشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی عضو شبکه در فهرست منتشر شده از منظر امتیازات و رتبه بندی در هفتمین دوره ارزیابی مراکز عضو شبکه، نسبت به ارزیابی صورت گرفته در سال گذشته افزایش قابل ملاحظه ای داشته است.
رئیس شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: به طوری که تعداد آزمایشگاه های انتخاب شده در مقایسه با سال گذشته که بر اساس شاخص های مورد نظر شبکه از بعد عملکرد در ارایه خدمات، مشتری مداری، درآمدزایی، میزان برگزاری دوره های آموزشی تخصصی، مدل ارتباط با سایر آزمایشگاه ها و ... صورت پذیرفته، از ۵ آزمایشگاه به ۱۶ مورد افزایش نشان می دهد.
جایگاه آزمایشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی در هفتمین دوره ارزیابی مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد گفت: تحقق یک شبکه منسجم داخلی از آزمایشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور که مشتمل بر بیش از ۶۲۸۰ مجموعه آزمایشگاهی و کارگاهی است، سبب شده تا سهولت و سرعت ارایه خدمت به متقاضیان، در کنار افزایش ظرفیت دسترسی و تعدد و تنوع خدمات قابل توجه باشد.
وی افزود: در کنار این امر، اتصال شبکه آزمایشگاهی دانشگاه به شبکه های توانمند کشور جهت دریافت تسهیلات و ارایه خدمت به متقاضیان از برنامه های شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی بوده است که از آن جمله افزایش تعداد عضویت آزمایشگاه های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی ریاست جمهوری، صورت پذیرفته و در حال پی گیری برای توسعه بیشتر همکاری ها هستیم.
دهقانی فیروزآبادی یادآور شد: آمار و اطلاعات ارایه شده، نشانگر مطلوب بودن وضعیت خدمات رسانی حوزه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به سایر نهادهای آزمایشگاهی در کشور است که وضعیت قابل قبولی دارد.
وی گفت: با این همه انتظار می رود روند توسعه ای در عملکرد آزمایشگاه های واحدهای دانشگاه، همچنان رو به رشد بوده و شاهد تغییرات چشم گیری در فرایند ارایه خدمات این حوزه در سطح کشور باشیم، بطوریکه علاوه بر افزایش تعداد آزمایشگاه های همکار دانشگاه با سازمان ها و نهادها، تعداد آزمایشگاه های مرکزی دانشگاه که زمینه مشارکت بیشتر بخش خصوصی در فرایند خدمت رسانی به متقاضیان درون و برون دانشگاهی و افزایش درآمدهای غیر شهریه ای دانشگاه فراهم می سازد، نیز در حال افزایش بوده و توسعه خدمت رسانی را به دنبال خواهد داشت.