به گزارش خبرگزاری مهر، یاسر خواجوی مترجم کتاب در خصوص محورهای این کتاب خاطر نشان کرد: این کتاب با رویکرد کاربردی که دارد میتواند منبع بسیار خوبی برای بیمارانی که با اختلال وحشتزدگی دست به گریبان هستند و همچنین رواندرمانگران باشد.
وی گفت: یکی از کارهایی که معمولاً افراد بیمار به آن میپردازند، تلاش برای سرکوب و مقاومت در برابر حملات وحشتزدگی است؛ اما در این کتاب سعی بر آن است که فرد به مرور با حالتهای وحشتزدگی روبرو شود تا بتواند خود را سازگار و از وقوع حملات بیشتر جلوگیری کند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون در خصوص ترجمه این کتاب یادآور شد: در ترجمه کتاب سعی شده سبک و فرم خاص کتاب تا جای ممکن حفظ شود تا خواننده به راحتی با بیان نویسنده ارتباط برقرار کند.
در این کتاب بیماران با چرخه حملات وحشتزدگی (پانیک) و روشهای زیادی که میتوانند برای شکستن آن و به دست آوردن کنترل زندگی خود انجام دهند، در هفت گام آشنا میشوند. افراد میآموزند که چگونه از جدیدترین و مؤثرترین تکنیکهای عملی که توسط متخصصان سراسر دنیا مورد پژوهش و استفاده قرار گرفتهاند بهره ببرند.
از مهمترین ویژگیهای کتاب، کاربردی بودن و آموزش گامبهگام به بیماران است.
رید ویلسون، نویسنده کتاب، استاد روانپزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه کارولینای شمالی است. وی مرکز درمان اختلالات اضطرابی را در چپلهیل سرپرستی میکند.
دکتر ویلسون یکی از بنیانگذاران انجمن اضطراب و افسردگی آمریکا (ADAA) و عضو انجمن درمانهای رفتاری و شناختی (ABCT) است. در سال ۲۰۱۴ از طرف انجمن اضطراب و افسردگی آمریکا با اهدای بالاترین جایزه ملی در این زمینه از وی تقدیر شد.
کتاب رهایی از حملات وحشتزدگی، در ۹۶ صفحه و از سوی انتشارات ارجمند منتشر شده است.