سارا شاه آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پس از گذشت ۲ الی ۳ هفته از تزریق نوبت دوم واکسن کرونا، واکسن سبب ایجاد ایمنی در بدن افراد میشود اما رعایت دستورالعملهای بهداشتی و استفاده از ماسک توسط افراد باید ادامه پیدا کند.
وی افزود: هیچ سندی توسط متخصصان وجود ندارد که تزریق واکسن کرونا به صورت کامل و ۱۰۰ درصدی از ابتلاء به کرونا جلوگیری میکند اما تاکید میشود تزریق واکسن از ابتلاء حاد به کرونا و مرگ و میر جلوگیری میکند.
معاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه تصریح کرد: آنتی بادی ایجاد شده در بدن افراد متفاوت بوده و همچنین اندازه گیری آنتی بادی در آزمایشگاههای معمولی امکان پذیر نیست و مردم از پرداخت هزینههای غیرضروری برای اندازه گیری آنتی بادی در آزمایشگاهها پرهیز کنند.
شاه آبادی بیان کرد: عوارض واکسن کرونا در استان کرمانشاه محدود بوده و تاکنون بیش از ۶۵ درصد جمعیت استان کرمانشاه واکسن کرونا را دریافت کردهاند و همچنین تزریق دز سوم واکسن کرونا برای کادر درمانی که ۶ ماه از زمان تزریق نوبت دوم آنان گذشته در استان آغاز شده است.
وی خاطر نشان کرد: افرادی که دارای آلرژیهای فصلی هستند میتوانند بدون هیچ نگرانی برای تزریق واکسن کرونا اقدام کنند اما افراد دارای نقص سیستم ایمنی بدن، بیماری حاد تب دار، افراد دارای حساسیت شدید به تخم مرغ و داروهای هورمونی و داروهای بارداری دریافت میکنند باید با نظر پزشک متخصص نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.
معاون فنی مرکز بهداشت استان کرمانشاه تاکید کرد: مردم هرچه سریعتر برای کنترل بیماری کرونا و کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری برای تزریق واکسن کرونا اقدام کنند زیرا در صورت عدم برخورداری از کارت واکسن مخصوصاً کارکنان دولت باید هر ۲ هفته تست پی سی آر ارائه دهند که هزینه آن ۲۵۶ هزار تومان خواهد بود.