خرم‌آباد- نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تاکید بر اینکه لرستان نیازمند اعتبارات ملی و متمرکز است گفت: وضعیت اشتغال، تولید و ... در استان مطلوب نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید احمد رضا شاهرخی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه خرم آباد با سفارش همگان به تقوای الهی اظهار داشت: امام حسن عسگری (ع) می‌فرماید: مهم‌ترین رکن پارسایی و تقوا، بندگی خدا است، هر کس بندگی خدا کرد، واجبات را انجام داد و محرمات پرهیز کرد، از آنچه نمی‌داند حلال یا حرام است با احتیاط آن را ترک کرد، بندگی خدا را به جا آورده است.

وی بیان داشت: مقام و منزلت پارسایی و پرهیزگاری بالا است، کسی که در انجام واجبات و تکالیف شرعی سستی می‌کند، از حرام پرهیز نمی‌کند، پیروی از خواستنی‌های حرام می‌کند، بنده خدا نیست و معبود او هوای نفس است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان تاکید کرد: بنده خدا کسی است که در پی رضایت مولای خودش است، بنده خدا کسی است که بر سر دو راهی راه خدا و راه خواستنی حرام وقتی قرار می‌گیرد راه خدا را ترجیح می‌دهد، این همان اساس تقوا است، امام حسن عسگری (ع) فرمود: پرهیزگار ترین مردم کسی است که در جایی که نمی‌داند حلال است یا حرام، آن را ترک می‌کند و انجام نمی‌دهد.

رفتار و کردار ما نبوی، علوی و مهدوی پسند باشد

حجت الاسلام شاهرخی در ادامه سخنان خود با اشاره به شهادت امام حسن عسگری (ع) افزود: شش سال امامت این حضرت بوده، در مدت این شش سال در حبس و محدودیت کاملی قرار داشت، ارتباطش با شیعیان از طریق وکلای خاص بود، حتی پس از شهادت این حضرت که غم و اندوه و بهت فضای سامرا را فرا گرفته بود معتمد عباسی دستور بازرسی خانه ایشان را دادند، غافل از اینکه امام دوازدهم پنج سال است که به دنیا آمده و خداوند حجت خود را از نگاه جاسوسان بنی عباس و خلفای بنی عباس مخفی نگه داشته و بزرگان شیعه با امام زمان خود بیعت کرده اند.

وی ادامه داد: آنچه که مهم است، چیزی که سبب غیبت امام عصر شد این بود که مردم قدر نعمت و سپاس ۱۱ امام خویش را ندانستند و ناسپاسی و کفران نعمت حضور و زیارت امام تبدیل به غیبت صغری و غیبت کبری شد، اکنون بیعت ما با امام عصر این است که گفتار، رفتار و کردار ما نبوی، علوی و مهدوی پسند باشد، در این صورت است که ناسپاسی‌های گذشته تبدیل به سپاسگزاری از نعمت خداوند می‌شود و اسباب ظهور فراهم می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: اینکه امام راحل می‌فرماید: فرج را از نیمه خرداد انتظار می کشم، به این معناست که ملت ایران در مسیری قرار گرفته که نعمت سپاسگزاری امام معصوم را به دست آورده است، نهضت ۱۵ خرداد، پیروزی ۲۲ بهمن ۵۷، دفاع در مقابل متجاوزین در هشت سال دفاع مقدس، ایثار و شهادت، همه اینها سپیده های صبحی هستند که می‌توانند با دعا و تضرع به درگاه الهی متصل به طلوع خورشید امام عصر (عج) شود.

ضرورت توجه به قهرمانان ورزشی در سطح استان و ملی

حجت الاسلام شاهرخی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هفته وحدت گفت: وجود مقدس پیامبر اسلام به عنوان کانون مهر و محبت همه مسلمانان از فرق و مذاهب مختلف می‌تواند، به همدیگر پیوند بدهد و ایجاد وحدت کند.

وی بیان داشت: وحدت یک خواسته حقیقی است اگر تحقق پیدا کند مشکلات جامعه اسلامی برطرف می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به روز پارالمپیک، تربیت بدنی و ورزش گفت: این روزها و مناسبت‌ها را گرامی می‌داریم و از قهرمانان مدال آور المپیک، پاراالمپیک، معلولین، جانبازان در دوره‌های مختلف که پرچم ایران اسلامی را به اهتزاز درآوردند تشکر و قدر دانی می‌کنیم.

حجت الاسلام شاهرخی با تاکید بر اینکه مردم استان ما از حضور قهرمانان و پهلوانان لرستانی در مسابقات المپیک و جهانی که منجر به کسب مدال نقره جهانی شد، تشکر و قدر دانی می‌کنند گفت: جوانان لرستان به واسطه ویژگی‌های فیزیکی، غیرت، تعصب دینی و ملی در همه رشته‌های ورزشی و به خصوص برخی رشته‌ها آمادگی لازم برای کسب موفقیت در کشور، آسیا، جهان و المپیک را دارند.

وی با بیان اینکه باید در سطح کلان ملی و استان زیرساخت‌های لازم را برای کسب این افتخارات برای این عزیزان فراهم کرد گفت: قهرمانان کشوری، آسیایی و جهانی و المپیک نیازمند توجه مسئولان در سطح کلان و استان هستند، این قهرمانان به لحاظ مادی و تأمین معاش زندگی در حد لازم مورد توجه قرار داد، مردم به این قهرمانان افتخار می‌کنند چون اسباب نشاط و شادی مردم را فراهم می‌کنند، چون طنین صدا و نام امام راحل و شهدای انقلاب را در مجامع و مسابقات بین المللی به اهتزاز در می‌آورند.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان بیان داشت: به همان میزان که ورزشکاران برای قهرمانی تلاش می‌کنند به همان میزان باید در تقویت ایمان و زینت تقوا هم کوشش کنند، ایمان سبب تقویت روح، فکر و ذهن می‌شود، همیشه در پیروزی‌ها و عدم پیروز ی ها تقوا یار مطمئن برای همه ورزشکاران است.

وضعیت نامطلوب لرستان در حوزه اشتغال و تولید

حجت الاسلام شاهرخی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز جهانی عصای سفید و نابینایان گفت: این روز برای پاسداشت دستاوردها و توجه به نیازهای این قشر است، آنچه از انواع امکانات برای افراد معمولی فراهم می‌شود باید برای این قشر نیز فراهم شود، آماده کردن پیاده روها، خیابان‌ها، وسایل نقلیه، مراکز مذهبی، تفریحی و ورزشی برای استفاده نابینایان و کم بینایان و همچنین ایجاد اشتغال باید در سطح ملی و استان مورد توجه قرار بگیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از نیروی انتظامی و ایجاد امنیت پایدار در استان و کشور از سوی این نهاد گفت: امنیت زیرساخت همه پیشرفت‌ها است، این هفته را به نیروی انتظامی، خانواده آنها، شهدای نیروی انتظامی و… تبریک می‌گوئیم.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در ادامه با اشاره به اینکه دشمن اقتصاد و فرهنگ کشور را مورد هدف قرار داده است بیان داشت: مقام معظم رهبری نیز سال‌ها است با طرح شعار سال از جمله رونق تولید، جهش تولید، حمایت از تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها به دنبال پیشرفت اقتصادی برای میهن اسلامی است.

حجت الاسلام شاهرخی با بیان اینکه دشمن به دنبال تخریب اقتصاد است ولی ما به دنبال سازندگی و پیشرفت در اقتصاد هستیم افزود: هم ما و هم دشمن هدفمان اقتصاد است، یکی تخریب اقتصاد و ما پیشرفت و سازندگی اقتصاد است، وقتی علل عقب ماندگی استان را بررسی می‌کنیم در حالی که بیش از سه دهه از جنگ تحمیلی می‌گذرد، مدیرانی آمدند تلاش کردند اما استان ما در وضعیت فعلی از جهت اشتغال، تورم، عدم رونق مطلوب کسب و کار، کارگاه‌ها و کارخانه‌های تعطیل شده در وضعیت مناسبی نیست.

لرستان نیازمند اعتبارات ملی و متمرکز

وی ادامه داد: در بررسی این عقب ماندگی‌ها البته به علل و عوامل متعددی می رسیم، یکی از آنها این بوده که استان باید از بودجه‌ها، اعتبارات ملی و اعتبارات متمرکز در سطح کلان هست، بیش از این میزانی که هست برخوردار باشد و حتماً در برنامه‌های استاندار تلاش برای جذب اعتبارات ملی و متمرکز وجود دارد.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: سدهای ناتمام و نیمه تمام، عدم اجرای شبکه‌های آبیاری از سدها به دشت‌های وسیع، نیمه تمام ماندن خیلی از طرح‌ها به دلیل عدم تأمین اعتبار است، این اعتبار باید از بخش خصوصی، بانک‌ها و دولتی جذب شود، برنامه ریزی دقیق و بالاتر از آن، بهره برداری از سفر ریاست جمهوری به استان که هنوز تاریخ آن معلوم نشده از نکاتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه طرح‌های نیمه تمام و طرح‌هایی که ایجاد اشتغال و تولید می‌کند در همه عرصه‌های فرهنگی و اقتصادی در همه جلساتی که در تهران و استان برگزار می‌شود به دقت بررسی و تعیین شود، عدم بهره برداری از این گونه سفرها نیز برطرف شود، افزود: لرستان با یاری خدا می‌تواند آینده درخشانی داشته باشد، ذره‌ای یاس و ناامیدی بر خود راه ندهید که با توکل بر خدای متعال و با توجه به ظرفیت‌ها و نیروهای متعهد و متخصصی که در استان وجود دارد خواهیم توانست با همدلی، خرد جمعی و وحدت ارتقای فرهنگی و پیشرفت اقتصادی را برای استان رقم بزنیم.