زاهدان- نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: تعامل پیروان مذاهب پس از انقلاب اسلامی به برکت راهنمایی‌های امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب تقویت و گسترش پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، آیت‌الله مصطفی محامی در نشست مشترک با شیخ سلمان حسینی ندوی از علمای برجسته هندوستان و مدیر دارالعلوم «ندوه العلما لکهنو» و مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان اظهار داشت: خداوند متعال نعمت‌های مادی و معنوی خود را در جهات مختلف در ایران اسلامی گسترانیده که سرآمد همه نعمت‌ها اسلام و انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه یکی از نعمت‌های مادی وجود سرزمین‌هایی با آب و هواهای مختلف است افزود: مردم خوب یکی‌دیگر از نعمت‌های خداوند متعال است به گونه‌ای که رنگین‌کمانی از اقوام و انواع مذاهب در سایر نقاط ایران اسلامی ساکن هستند.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: رهبر معظم انقلاب سیاست‌های امام خمینی (ره) را دنبال می‌کنند به گونه‌ای که پیروان همه مذاهب در عرصه‌های مختلف بعد از انقلاب از جمله جنگ تحمیلی و عرصه‌های سازندگی حضور فعال داشته‌اند.

وی با اشاره به دیدار با رهبر معظم انقلاب پیش از پذیرش مسؤولیت در سیستان و بلوچستان گفت: در جلسه با مقام معظم رهبری از ایشان سوال کردم که آیا در رشد علمی، اقتصادی، مدیریتی و فرهنگی اهل سنت حدی قائلید که ایشان بیان فرمودند این مسائل چیزی نیست که برای آن حدی قائل شویم و باید زیر پرچم نظام اسلامی همه اقوام و مذاهب مختلف رشد کنند.

آیت الله محامی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب در نشستی با نمایندگان مجلس خبرگان نیز بیان فرمودند که نظام اسلامی باید خدمات خود را به همه اقشار ارائه دهد حتی اگر آن افراد اعتقادی به نظام اسلامی نداشته باشند.

وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند که در زمان سفر به استان و دیدار با مولوی عبدالعزیز بر رشد حوزه‌های علمیه اهل‌سنت و ایفای نقش آنان در انقلاب اسلامی تاکید داشتم که نتیجه این دیدگاه هم‌اینک مشاهده می‌شود و در استان‌هایی که این قشر حضور دارند هم مدارس علمیه و هم نمازهای جماعت و جمعه آنان رشد چشمگیری نسبت به قبل داشته است.

امام جمعه زاهدان ادامه داد: در ایران اسلامی با وجود اینکه اهل‌سنت در اقلیت قرار دارد اما برخی حوزه‌های علمیه و مساجد اهل سنت از حوزه‌های علمیه و مساجد اهل تشیع گسترده‌تر و پیشرفته‌تر است که مسجد مکی و دارالعلوم زاهدان در استان ما از نمونه‌های بارز است.

آیت الله محامی خطاب به عالم هندوستانی خاطرنشان کرد: از این قبیل موارد در سایر مناطق استان نیز وجود دارد از جمله مدرسه مولوی قلندرزهی در خاش، مدرسه گشت سراوان، مدرسه زنگیان سراوان، مدرسه مولوی عبدالصمد دامنی در ایرانشهر و مدرسه جامعه الحرمین الشریفین با مدیریت مولوی عبدالرحمان ملازهی که در صورت امکان از مکان‌های فوق بازدید و با علمای منطقه دیدار داشته باشید.