ثبت نام از نامزدهای حضور در انتخابات ریاست فدراسیون تکواندو در شرایطی به پایان رسید که به نظر می‌رسد این فدراسیون برای نزول و سقوط بیشتر نیاز به «خون‌تازه» و تفکری «نو» است.

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی- محمدی بیرامی: نامزدهای حضور در انتخابات فدراسیون تکواندو ۱۰ روز فرصت داشتند که با تکمیل مدارک ثبت نام خود را قطعی کنند. در نهایت نیز ۱۵ نفر ثبت نام کردند. از این تعداد ۵ نفر به نام های علی باوقار، عباس پورسلان، محمد جمشیدی، حسین حسین زاده و محسن سترگی از رؤسای هیأت‌های استانی هستند. این برای نخستین بار است که این تعداد از نمایندگان و اعضای مجمع وارد گود رقابت شده‌اند.

شهرام اربابی داور بین المللی تکواندو با سابقه قضاوت در دو المپیک و چندین دوره رقابتهای جهانی، علی محمد بسحاق مربی تیم ملی، سید محمد پولادگر رئیس فدراسیون در ۲۰ سال گذشته، محسن تهرانی، سیروس رضایی قهرمان سابق تیم ملی، داور و مربی بین المللی، هادی ساعی پرافتخارترین ورزشکار المپیکی، جمشید سهرابی رئیس پیشین هیأت تکواندو استان تهران، مربی و داور بین المللی با سابقه قضاوت در دو دوره بازی‌های آسیایی، آرش فرهادیان، وحید فرهنگ و پیوند گلزار دبیر پیشین فدراسیون تکواندو دیگر نفرات ثبت نامی هستند.

به وضوح مشخص است که در بین این اسامی افرادی هستند که از کمترین شانس برای انتخاب شدن برخوردارند و به نظر می رسد تنها برای گرفتن امتیاز از رئیس بعدی ثبت نام کرده‌اند، همانگونه که برخی‌ها تحت عنوان پوششی رئیس دیرپای فدراسیون نامزد شده‌اند.

در این بین نکته‌ای که واضح و مشخص است و همگان بر آن صحه می‌گذارند، انتخاب مجدد سید محمد پولادگر در صورت حضور در مجمع است. در واقع مجمع فدراسیون تکواندو آن چنان است که تا زمانی که وی قصد حضور داشته باشد، با بیشترین آرا دوباره انتخاب خواهد شد.

اما باید دید آیا جامعه ورزش کشور بخصوص اهالی تکواندو به این انتخاب دوباره رأی مثبت می‌دهند یا خیر؟ آیا این انتخاب باعث بهبود شرایط تکواندو خواهد شد یا خیر؟ دیدگاه وزارت ورزش نسبت به حضور دوباره پولادگر در رأس یک فدراسیون المپیکی که افول چشمگیری در سه المپیکی قبلی داشته از جمع رشته‌های مدال آور در این بازی‌های مهم خارج شده، چیست؟

پرسش از وزارت ورزش این است که آیا فردی که در ۲۰ سال گذشته ریاست فدراسیون تکواندو را برعهده داشته و در سه المپیک اخیر روند نزولی و سقوط داشته است، با وجود تمایل زیاد برای ماندن در این پست می تواند برای این رشته مفید باشد؟

آیا باید منتظر بود و در المپیک بعدی هم نتایج ضعیف و ناامیدکننده را از ملی پوشان تکواندو مشاهده کرد؟ آیا حضور دوباره پولادگر در فدراسیون تکواندو خواست و مورد تایید وزارت ورزش است یا این که مسائل دیگری در این انتخاب تاثیرگذار است؟

وزارت ورزش باید به نقطه نظرات اهالی تکواندو در انتخاب رئیس آینده توجه کند و ناکامی های ۱۲ سال اخیر این رشته را در نظر بگیرد. واقعیت این است که در خانواده تکواندو و در بین گزینه ها جوانان و با تجربه هایی هستند که می توانند شرایط این رشته را بهتر کنند به شرط آنکه اجازه حضور آزاد در انتخابات به آنها داده شود.

اینکه شخصی بعد از ۲۰ سال تمایل زیاد به ریاست داشته و به هر وسیله و راهکاری بخواهد همچنان به صندلی مدیریت تکیه زده و مسئولیت خود را حفظ کند، نمی‌تواند دلیلی باشد برای مهر تائید وزارت ورزش! آیا در بخش کارشناسی دستگاه ورزش کشور نتایج و روند تکواندو در ۱۲ سال اخیر بخصوص چهار سال گذشته مورد بررسی قرار نگرفته که به رئیس آن اجازه دادند دوباره ثبت نام کند؟ اهالی تکواندو تا چه زمانی باید چنین مدیریت پراشتباه و ضعیفی را تأمل کنند؟ اینکه خانواده تکواندو نجیب است و دست به تجمع مقابل وزارت ورزش برای رسیدن به خواسته خود نمی‌زنند و کار را به مسئولان سپرده‌اند، نباید مورد توجه قرار گیرد؟

در حالی که برخی مسئولان ورزش از احتمال موفقیت تکواندو در بازیهای آسیایی و المپیک ۲۰۲۴ فرانسه صحبت کرده اند اما به نظر می رسد سیر نزولی نتایج تکواندو در سالهای اخیر این امیدواری را به حداقل رسانده و بعید به نظر می رسد با این مدیریت و تفکراتی که در تکواندو حاکم است اتفاق جدیدی رخ دهد و این رشته برای موفقیت به خونی تازه و تفکرات نو در مدیریت نیاز دارد.