به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، رژیم صهیونیستی با تخصیص بودجهای به مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای آموزش نظامیان اش جهت حمله احتمالی به تأسیسات هستهای ایران موافقت کرد.
مبلغ فوق آن طور که گفته شده است شامل بیش از ۹۳۰ هزار دلار از بودجه قبلی به اضافه بیش از ۶۲۰ هزار دلار از بودجه بعدی کابینه این رژیم است که قرار است در ماه نوامبر به تصویب برسد.
گزارش فوق به دنبال بیانیه اخیر نیروی هوایی ارتش آمریکا منتشر میشود که در آن اعلام شده است که بمب جدید ساخت این کشور موسوم به «جی بی ی و-۷۲» (GBU-۷۲) یا «سنگرشکن» که قدرت نفوذ به عمق پناهگاه و سنگرهای زیرزمینی را دارد، آزمایش خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است.
مطابق اعلام رسانههای صهیونیستی، ممکن است از این بمب ۲ هزار و۲۶۰ کیلوگرمی (۵ هزار پوندی) برای حمله به تأسیسات هستهای ایران استفاده شود.
تایمز اسرائیل در همین رابطه در گزارشی اعلام کرده است که بمب GBU-۷۲ باید توسط یک جنگنده یا یک بمب افکن سنگین حمل شود و اسرائیل فاقد بمب افکن هایی است که بتوانند چنین بمبهایی را حمل کنند اما در عوض، یک بمب مشابه کوچکتر موسوم به «جی بی ی و-۲۸» (GBU-۲۸) در سال ۲۰۰۹ به طور مخفیانه به اسرائیل فروخته شده است.
علیرغم این مسئله، بعید به نظر میرسد که GBU-۲۸ بتواند در حملات احتمالی رژیم صهیونیستی به تأسیسات هستهای ایران در فردو که در اعماق کوه قرار دارد، مؤثر واقع شود.
پیشتر نیز مقامات این رژیم ضمن لفاظی برضد تهران و برنامه صلح آمیز هستهای اش، تهدیدهای خود را برای حمله به تأسیسات هستهای ایران رسانهای کرده بودند.
«آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی در ماه ژانویه اعلام کرده بود که ارتش این رژیم در حال توسعه برنامههای عملیاتی جدید جهت یک حمله نظامی قوی است و در ماه آگوست نیز مدعی شده بود که پیشرفت برنامه هستهای ایران موجب شده است تا ارتش این رژیم با بودجه جدید برنامههای عملیاتی خود را تسریع کند.
وی اخیراً نیز در ادعاهای خود مدعی شده است که این رژیم به اقدامات ضد ایرانی خود برای از بین بردن تواناییهای تهران ادامه خواهد داد.
مطابق ادعای کوخاوی، عملیات رژیم صهیونیستی برای مقابله با تواناییهای ایران در هر جا و هر زمانی ادامه خواهد داشت و اقدامات علیه برنامه هستهای ایران گسترش خواهد یافت.
«نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در سخنرانی خود در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد مدعی شده بود برنامه هستهای ایران در یک لحظه مهم قرار گرفته است و گفت که «تحمل» این رژیم به پایان رسیده است. وی ادامه داده بود: کلمات مانع چرخش سانتریفیوژها نمیشوند.
تهدیدها و یاوه گویی های مقامات صهیونیست در حالی مطرح میشود که ایران ضمن تاکید بر صلح آمیز بودن برنامه هستهای خود، از جامعه بین المللی خواسته است تا این رژیم را به عنوان تنها دارنده کلاهکهای هستهای و عدم عضویت در پیمان منع اشاعه هستهای، تحت فشار قرار دهد.
کارشناسان معتقدند که صهیونیستها چون در عمل توانایی لازم را در برابر ایران ندارند، تنها به تهدیدات رسانهای و فضاسازی روی میآورند و رژیمی که در برابر حزب الله لبنان و گروههای مقاومت فلسطینی بارها شکست خورده، نمیتواند در برابر جمهوری اسلامی با انبوهی از موشکهای نقطه زن خط و نشان بکشد، لذا این تهدیدات آنها علیه ایران چندان قابل توجه نیست و بارها تکرار شده است.
از سوی دیگر به اعتقاد بسیاری از کارشناسان مسائل منطقه، پاسخ ایران به هر اقدام احتمالی رژیم صهیونیستی منحصر به همان سطح نخواهد بود و به حیات این رژیم گره میخورد.