بیرجند- مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی از افزایش ۸۰ درصدی ورودی پرونده ها به تعزیرات استان خبر داد و گفت: طی این مدت ۳ هزار و ۶۵۱ پرونده برای متخلفان تشکیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حسن‌پور صبح چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: در ۶ ماهه نخست سال جاری سه هزار و ۶۵۱ پرونده ورودی به شعب تعزیرات حکومتی خراسان‌جنوبی داشته‌ایم و در همین مدت سه هزار و ۷۰۴ پرونده مختومه شده است.

مدیرکل تعزیرات خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه متوسط زمان رسیدگی در شعب تعزیرات خراسان‌جنوبی حدود ۱۸ روز است، بیان‌کرد: متخلفین در ۶ ماهه سال ۱۴۰۰ به ۳۹۱ میلیارد و ۹۰۶ میلیون و ریال جریمه نقدی در حق دولت محکوم شدند.

حسن پور ادامه‌داد: البته تعزیرات حکومتی تنها به دنبال حقوق دولتی نیست بلکه اگر شهروندی در موضوعی چون گران فروشی و … شکایتی داشته باشد، بعد از بررسی کارشناسی و اثبات ادعای او متخلف هم باید مبلغ دریافتی اضافی را به شاکی پرداخت کند و هم به واسطه از بین بردن نظم بازار به جریمه در حق دولت نیز محکوم می‌شود.

۱۲۲ میلیارد و ۳۲۱ میلیون و ۵۰۸ هزار ریال در حق دولت وصول شد

وی افزود: در ۶ ماهه سال جاری حدود هفت میلیارد و ۲۶۹ میلیون و ۹۲۰ هزار ریال در حق شاکیان خصوصی و ۱۲۲ میلیارد و ۳۲۱ میلیون و ۵۰۸ هزار ریال در حق دولت از متخلفین وصول شده است که نشان می‌دهد حق شاکی خصوصی نیز برای ما محترم است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ورودی پرونده‌ها به شعب تعزیرات حکومتی خراسان‌جنوبی به نسبت مدت مشابه سال گذشته ۸۰ درصد افزایش داشته است، اظهار کرد: یکی از دلایل افزایش پرونده‌های ورودی نظارت بیشتر بازرسان بر بازار بوده است.

حسن‌پور گفت: اگر بخواهیم در همه گلوگاه‌های مرزی و در همه شهرستان‌های خراسان‌جنوبی شعبه تعزیرات حکومتی داشته باشیم نیاز به امکانات و تجهیزات بیشتر و مهم‌تر از همه نیروی انسانی داریم و در حال حاضر در خوسف، زیرکوه، سربیشه و سرایان اداره مستقل تعزیرات حکومتی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه پرونده‌های این شهرستان‌ها معمولاً در شهرستان‌های مجاور رسیدگی می‌شود، اظهار کرد: در هر حال نهایت تلاش ما بر این است که مردم دسترسی آسان به خدمات تعزیرات حکومتی داشته باشند.

۷۹۷ فقره پرونده قاچاق سوخت داشته‌ایم

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با بیان اینکه در نیمه نخست سال ۱۴۰۰ تعداد ۷۹۷ فقره پرونده قاچاق سوخت داشته‌ایم، افزود: در مورد جا به جایی دام نیز باید دام پلاک‌کوبی و گواهی بهداشت و بارنامه داشته باشد وگرنه قاچاق محسوب می‌شود.

حسن پور یادآور شد: طبق سیاست‌های جدید تعزیرات حکومتی طرح بازدید و نظارت از واحدهای تولیدی و توزیعی را با گشت‌های مشترک با همکاری سایر دستگاه‌های مرتبط به صورت روزانه داریم.

وی گفت: مردم می‌توانند تخلفات را از طریق تلفن ۱۳۵ گزارش کنند.