به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه" دویچه وله" آلمان با بیان این مطلب در تحلیلی به قلم "نینا ورک هویسر" نوشت : حکومت آلمان در نظر دارد با توجه به اوضاع بحرانی اخیر در افغانستان شیوه حضور خود در این کشور را تغییر دهد.
وی بر این باور است که عملیات نظامیان آلمانی در قالب نیروهای ایساف(نیروهای بین المللی کمک به برقراری امنیت در افغانستان) در راستای ایجاد امنیت و بازسازی افغانستان موفقیت آمیز نبوده است.
در ادامه این تحلیل آمده است : ازطرفی، نتیجه همه پرسی ها هم در آلمان نشان می دهد که موافقت با ادامه عملیات نیروهای آلمانی در افغانستان روز به روز در بین مردم آلمان و احزاب مختلف کمتر می شود. منتقدان نیز مصرانه خواستار توضیح کاملی درباره نتایج عملیات نیروهای آلمان در افغانستان هستند .
این تحلیلگر درادامه خاطر نشان کرد: درچنین شرایط سختی دولت آلمان با دستپاچگی به دنبال راهی برای برون رفت از شرایط بحرانی موجود است و سعی می کند اذهان عمومی را با موفقیت های کمی که در این منطقه به دست آمده، منحرف کند .
ورک هویسر" افزود : عملیات های پرهزینه آلمان در افغانستان در قالب ایساف در راستای ایجاد ثبات و بازسازی دوباره این منطقه تاثیر چندانی نداشته است.
وی تصریح کرد : تلاش طولانی مدت 3000 نیروی آلمانی در افغانستان هیچ کمکی به برقراری امنیت در مناطقی که این نیروها حضور دارند، نکرده و نیروهای طالبان نیز با تاکتیک های مختلف از جمله آدم ربایی به ترس نیروهای خارجی در این منطقه دامن می زنند.
نویسنده در ادامه بیان کرد : با این وجود دولت آلمان درنظر دارد در پاییز امسال درباره ادامه عملیات های مختلف نیروهای آلمانی در این منطقه تصمیم بگیرد، اما بر آموزش نیروهای امنیتی افغانستان توسط نیروهای متخصص آلمانی تاکید دارد .
"ورک هویسر" تاکید کرد: برای اینکه شرایط برای عقب نشینی نیروهای خارجی از افغانستان فراهم شود باید شرایطی ایجاد کرد که نیروهای افغانی مستقلا مسئولیت امنیت کشورشان را در دست بگیرند همانطور که حدود 5 سال پیش ، پس از سقوط طالبان در افغانستان چنین تصمیمی از طرف جامعه بین المللی گرفته شد .
درپایان این تحلیل آمده است : آلمان نمی تواند با شانه خالی کردن از پاسخ به نتیجه عملیات نیروهای کشورش در افغانستان به کار خود ادامه دهد و باید توضیح قانع کننده ای برای ادامه حضور نیروهایش در افغانستان ارائه دهد.