به گزارش خبرگزاری مهر، خلیل قاسمی در حاشیه آئین افتتاح اولین هنرستان تخصصی رشته معدن استان هرمزگان، اظهار کرد: امروز شاهد توسعه معادن هرمزگان در بخش شمالی استان هستیم ولیکن یکی از کمبودها و نقصان در این بخش نیروی آموزش دیده ماهر است.
وی ضمن تقدیر از همکاری آموزش و پرورش استان هرمزگان در راه اندازی این بخش آموزشی در کنار بنگاههای اقتصادی ابراز داشت: امیدواریم سال آتی شاهد افتتاح آموزش عالی در رشتههای تخصصی برای جوانان این منطقه باشیم.
وی با اشاره به ظرفیت ببیش از ۳۰ میلیون تنی معدن آهن «آککهور» بخش فین، بیان داشت: این منطقه هنوز هم پتانسیل افزایش ظرفیت را دارد.
قاسمی در ادامه به اهمیت فعالیت بخش آموزشی در کنار واحدهای صنعتی و معدنی پرداخت و بیان داشت: اگر آموزش در کنار واحدهای صنعتی و معدنی اتفاق بیافتند؛ بحثی که در آخر مطرح میشود یعنی نیروی انسانی، در ابتدا مطرح میشود و با توجه به نیاز بنگاههای اقتصادی استان آموزش مییابند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان به پهنه فین تا باغات اشاره کرد و اظهار داشت: مساحت این پهنه بیش از شش هزار و ۴۰۰ کیلومتر مربع است که پس از پایان مطالعه این پهنه، ۹ محدوده امید بخش شناسایی شد.
وی بیان داشت: در این پهنه ۱۰ معدن با مواد معدنی آهن فعال هستند که زمینه اشتغال ۴۳۱ نفر را فراهم کرده اند.
خلیل قاسمی اظهار داشت: حال باتوجه به فعالیت گسترده معادن در استان هرمزگان و تأمین نیروی بومی در معادن و صنایع استان، نیازمند همکاری و همراهی بیشتری از آموزش و پرورش، فنی حرفه ای و دانشگاهها جهت ارتقا سطح تحصیلات دبیرستانی و تحصیلات تکمیلی در مناطق مختلف استان در کنار بنگاههای اقتصادی است.