به گزارش خبرنگار مهر، مهدی خالقی شامگاه چهارشنبه در مراسم انعقاد تفاهمنامه پرداخت تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان کردستان اظهار کرد: پاسخگویی به نیاز مالی واحدهای فناور از جمله اولویتهای صندوق نوآوری و شکوفایی است.
وی افزود: هم اکنون ۳۷ شرکت دانش بنیان در استان کردستان فعالیت دارند و ما بر خود لازم دانستیم که در یک سفر سه روزه کاری اقدام به برگزاری جلسات تخصصی با این شرکتها و فراهم کردن زمینههای لازم برای پرداخت تسهیلات کم بهره به آنها باشیم.
مدیر امور ذینفعان و مجلس صندوق نوآوری و شکوفایی از تصویب ۱۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای کردستان در این سفر خبر داد و گفت: این مبلغ به صورت جعاله و خط اعتباری است تا شرکتهای نوپا نیاز مالی خود را تأمین کنند.
خالقی افزود: از طریق صندوق پژوهش و فناوری تسهیلات کم بهره تا سقف پنج میلیارد ریال در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار میگیرد.
حمایت از شرکتهای دانش بنیان اولویت حوزه اقتصادی استان کردستان است
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان نیز در این مراسم اظهار کرد: توسعه فعالیتهای دانش بنیان که بیشترین بهره وری را از منابع محقق میسازند باید در شرایط اقتصادی کنونی کشور در اولویت باشد.
خالد جعفری افزود: در استان کردستان نیز شرکتهای دانش بنیان اولویت حمایتهای اقتصادی و تولیدی هستند و خرسندیم که مجموعهای همچون پارک علم و فناوری در استان فعال است.
وی اذعان کرد: کردستان پایینترین میزان ریسک پذیری بانکی را در کشور دارد لذا مردم این استان میتوانند شرکای خوبی برای صندوق نوآوری و شکوفایی باشند.
فعالیت ۱۴۰ واحد فناور و دانش بنیان در کردستان
رئیس پارک علم و فناوری هم کردستان نیز در این مراسم اظهار کرد: هم اکنون ۱۴۰ واحد فناور و دانش بنیان در کردستان فعالیت دارند که ۶۷ درصد آنها در حوزه آی تی فعال هستند.
خالد سعیدی به تشکیل کمپین تخصصی مشاوره پارک علم و فناوری استان اشاره کرد و افزود: ۱۷ شرکت دانش بنیان و ۲۰ واحد فناور در حوزههای توسعه کسب و کار، تأمین مالی، بازرایابی و فروش، صادرات و بازرگانی ۱۰۱ نفر ساعت مشاوره دریافت کردند.
صندوق پژوهش و فناوری کردستان از برترینهای کشور است
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری کردستان هم اظهار داشت: این صندوق با وجود اینکه فعالیت خود را با سرمایه مختصری آغاز کرده است اما در بین ۶۰ صندوق کشور از صندوقهای فعال و برتر است.
ناصر شکری افزود: از محل این صندوق طی دو سال اخیر بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور استان پرداخت شده است.
وی گفت: اولین صندوق در پرداخت تسهیلات ویژه کرونا و دومین صندوق از نظر مشارکت در سرمایه گذاری با قبول ضرر و زیان هستیم.
شکری ابراز امیدواری کرد که این صندوق زمینه ساز تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص حمایت از جوانان نخبه و توانگر کردستانی باشد.