معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در بازدید از ندامتگاه زنان استان تهران گفت: توجه به اشتغال و آموزش زنان، مهمترین اصل در ندامتگاه زنان است که باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری روز جمعه در جریان بازدید از ندامتگاه زنان استان تهران گفت: امروز به هر دلیل تعدادی از زنان به واسطه قانون در ندامتگاه به سر می‌برند و تلاش مسوولان، مددکاران و سازمان زندان‌ها، شرایط مناسبی را برای توان‌افزایی این افراد و حل مشکلات آنان فراهم کرده است.

وی افزود: یکی از مهمترین دغدغه‌ها و مسائل در حوزه زنان، شناسایی آسیب‌های خانواده و زمینه های تربیتی، اجتماعی و اقتصادی ویژه زنان است که باید با برنامه ریزی مناسب، از بروز آن پیشگیری کرد.

وی بیان کرد: فردی که پس از دوره محکومیت از ندامتگاه خارج می‌شود، نباید به حال خود رها شود بلکه با داشتن آمار و اطلاعات درست از این افراد، ضمن ارائه آموزش در حوزه‌های مختلف، زمینه اشتغال و توانمند شدن آنان به ویژه زنان سرپرست خانوار فراهم شود.

خزعلی افزود: برخی از این زنان به دلیل مشکلات مالی در ندامتگاه به سر می‌برند که لازم است تا با کمک خیرّین نیک اندیش و نیز سازمان‌های مردم نهاد، زمینه آزادی این افراد به ویژه زندانیان جرائم غیرعمد فراهم شود.

وی تأکید کرد: توجه به حوزه تربیتی و مهارت آموزی این افراد برای توانمند شدن، موجب کاهش برخی از بزهکاری‌ها در جامعه خواهد شد.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده تصریح کرد: حمایت از خانواده مددجویان به ویژه زنان سرپرست خانواده از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و از بروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری می‌کند.

خزعلی اظهار کرد: با توجه به تعداد کم بانوان در ندامتگاه های ایران، باید برای آزادی و حمایت از این بانوان آسیب دیده تلاش شود در مرحله نخست بانوانی که دارای فرزند هستند و در مرحله بعد سایر بانوان با کفالت و همکاری افراد حقیقی و حقوقی که می توانند ضمن تلاش برای آزادی زندانیان، خانواده آنها را تحت پوشش قرار دهند.