اراک - رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از افزایش موارد ابتلا به ویروس آنفلوانزا در مهدکودک و مدارس فعال در سطح استان مرکزی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد جمالیان در نشست ستاد مقابله با کرونا استان مرکزی بیان کرد: متأسفانه با شروع فصل سرما و برودت هوا شاهد افزایش موارد ابتلاء به ویروس آنفلوانزا به خصوص در مهدکودک و مدارس هستیم که این مهم اهمیت رعایت موازین بهداشتی را بیش از گذشته نشان می‌دهد و با توجه به بازگشایی مدارس دوره متوسطه از تاریخ ۱۵ آبان ماه، لازم است که آموزش پرورش با مراکز بهداشتی سطح شهرستان هماهنگی و تعامل و نسبت به کارت واکسیناسیون سرویس مدارس و تعداد جمعیت هر کلاس نظارت مستمر و دقیق داشته باشد و در صورت برقراری تعامل مناسب بدون هیچ گونه چالشی به سمت بازگشایی های بیشتر پیش خواهیم رفت.

وی در ادامه ضمن اشاره به کمبود فضای خوابگاه‌های دانشجویی تاکید کرد: از ابتدای مهرماه سال جاری شاهد بازگشایی دانشگاه علوم پزشکی اراک به صورت ترکیبی حضوری و مجازی هستیم که تاکنون مشکل خاصی در این زمینه وجود نداشته است، اما با توجه به بازگشایی سایر دانشگاه‌ها در آذرماه سال جاری در صورت عدم برنامه ریزی و ارائه راهکار در خصوص خوابگاه‌ها دانشجویی مطمئناً با چالش مواجه خواهیم شد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به بارش‌های اخیر و برودت هوا امکان انجام تست پی سی آر در حیاط مراکز جامع سلامت امکان پذیر نمی‌باشد و با این شرایط مجبور به انجام آن در داخل ساختمان مراکز هستیم که این امر تهدیدی برای سلامت سایر بیماران از جمله مادران باردار می‌باشد از این رو از ارگان‌های سطح استان می‌خواهیم که حدود ۶ کانکس را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهند تا بیماران کرونایی و غیر کرونایی با یکدیگر تداخل فضایی نداشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط حاکم بر جامعه و شیوع بیماری کرونا تبادل پول نقد جهت استفاده از وسایل نقلیه عمومی باعث شیوع بیشتر این بیماری می‌شود و بر اساس آخرین پیگیری‌های صورت گرفته هنوز هم اقدامی در این خصوص انجام نشده است.

وی تاکید کرد: تشکیل صف‌های طولانی و پر ازدحام جهت توزیع کالاهای مورد نیاز روزانه یکی دیگر از چالش‌های شیوع ویروس در سطح استان است و از سمت و اصناف مربوطه می‌خواهیم که با برنامه ریزی آگاهانه مانع از این اتفاق شوند.

وی در پایان این جلسه خاطرنشان کرد: با احتساب جمعیت اتباع سطح استان، از یک میلیون و ۲۱۹ هزار نفر جمعیت هدف بالای ۱۲ سال، ۸۵ درصد آنها دُز اول و ۶۰ درصد این گروه هدف ۲ دُز واکسن خود را دریافت کرده‌اند و امیدواریم که با ادامه این شرایط و افزایش روند واکسیناسیون تا پایان آبان ماه شاهد واکسیناسیون ۷۰ درصدی جامعه هدف با دو دُز واکسن باشیم.