به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، محمد تیموری اعلام کرد: تعداد ۱۷۰۰ دستگاه سامانه ثبت تخلفات در جادههای کشور فعال هستند با رصدهای ۲۴ ساعته بر روی عملکرد سامانههای ثبت تخلفات، همواره بیش از ۸۰ درصد سامانههای ثبت تخلفات زیر بار هستند و اطلاعات ارسال میکنند.
وی اعلام کرد: به دلیل این که دوربینهای ثبت تخلفات در مسیرهای برون شهری نصب شده اند و با توجه به حجم کم ترافیک و تردد، عملکرد و نگهداری دوربینها با مسیرهای درون شهری متفاوت و به مراتب سختتر است.
معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای افزود: تعدادی از این دوربینها که برای قاچاق کالا و سوخت استفاده میشود، مورد تخریب عمدی قرار میگیرند. که باید با تماس با پیمانکار و هماهنگیهایی با نیروی انتظامی برای سرقت و تخریب انجام میشود، دوربینهای ثبت تخلف بازسازی و به شبکه باز میگردند.
تیموری افزود: در یک ماه گذشته ۲۷ سامانه تخریب شدند، همچنین از ابتدای نصب دوربینهای ثبت تخلفات تا کنون ۱۶۵۰ سامانه مورد تخریب عمدی قرار گرفتند.
معاون سازمان راهداری با بیان این که ۴۰۰ سامانه ثبت تخلفات در مرحله بهره برداری است گفت: طبق قانون بعد از تکمیل سامانهها و تا زمانی که ممیزی پلیس و تاییدیه کد ارائه نشود، سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای نمیتواند این تعداد را به آمار دوربینهای فعال اضافه کند.
وی در خصوص مشکلات دیگر قطعی ارتباط با دوربینهای ثبت تخلفات در جادههای برون شهری گفت: به علت عدم برقراری ارتباط با دوربینها از طریق فیبر نوری، تغییر شرایط آب و هوایی میتواند در قطعی مقطعی دوربینها مؤثر باشد، همچنین مشکلات اینترنت و قطعی برق هم از دیگر موارد عدم برقراری ارتباط با دوربینهای ثبت تخلفات است.