علی محمد بسحاق با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر در خصوص حکم محرومیت خود گفت: روز دوشنبه ۱۷ آبان ماه به فدراسیون مراجعه کردم و حکم فوق دو سال محرومیت از فعالیتهای تکواندو و مبلغ ۱۰ میلیون تومان جریمه به دلیل گفتار اهانت آمیز و بیان مطالب خلاف واقع در رسانه و خبرگزاریها به بنده ابلاغ شد.
وی در مورد علت غیبت در جلسه کمیته انضباطی گفت: از هدف و انگیزه تشکیل چنین جلسهای مطلع بودم و به همین دلیل تصمیم گرفتم به جلسهای که نتیجهاش از قبل مشخص است، نروم. اینگونه اقدامات از سوی مدیریت فدراسیون تکواندو مسبوق به سابقه است که اگر عملکرد، مسائل و اتفاقات تکواندو را مورد نقد قرار گیرد، این چنین سرکوب میشود.
مربی پیشین تیم ملی تکواندو ادامه داد: بنده مطالبی را بر اساس خروجی عملکرد مدیریتی فدراسیون تکواندو در المپیک ۲۰۱۶ ریو و ۲۰۲۰ توکیو برابر با مستندات موجود نقد و بررسی کردم و امیدوارم آقایان مسئولی که بنده را محروم کردند مستندات مربوط به «گفتار توهین آمیز» را شفاف اعلام کنند!
وی ادامه داد: چطور مطالب بنده اهانت آمیز بوده؟ چطور این مطالب در خبرگزاریها و رسانههای تصویری منعکس شده و دوباره از من دعوت کرده اند که چنین مسائلی را بگویم؟ بدون شک اگر چنین بود هرگز از بنده برای تداوم این مصاحبهها در مراحلهای بعدی دعوت بعمل نمیآمد! اینکه بیان مطالب خلاف واقع داشتم کجا بوده است؟
بسحاق افزود: نتایج تیم ملی در المپیک توکیو و قهرمانی آسیا در لبنان چه بوده است؟ در المپیک ۲۰۱۶ ریو چه بلایی بر سر آن تیم ملی و کادر فنی توانمند آمد و نتیجه کسب شده چه بود؟ اینها که برای همه مردم ایران واضح و مشخص است و من به عنوان کارشناس و کسی که سالها در تیم ملی حضور داشته و تمام مسائل و معضلات مربوطه را که چه بلایی سر تیم ملی تکواندو ایران آمده را در رسانهها مستند تشریح کردم. آیا بنده خلاف واقع صحبت کردم؟ اگر خلاف واقع برابر اتفاقات که پیش آمده به جای انتقاد، از مدیریت فدراسیون تعریف و تمجید داشتم، به مذاق آقایان خوش میآمد؟
این کارشناس تکواندو با بیان این که همه مسئولان باید پاسخگوی عملکردشان باشد گفت: آقایان یادشان رفته این مجموعه شخصی نیست بلکه یک مجموعه وابسته به دولت و بیت المال است و باید به تمامی مسائل و اتفاقات در تمامی بخشها و حوزهها، پاسخگو باشند.
مربی پیشین تیم ملی ادامه داد: خبرگزاریهای مختلف و رسانه تصویری را در ۱۲ سال گذشته بررسی کنید تا متوجه شوید چه تعداد از قهرمانان المپیک، جهان و آسیا که سالهای سال برای ایران افتخار آفریدند و دل مردم را شاد کردند، نسبت به نوع عملکرد، رفتار و موارد دیگر مصاحبه کردند. آیا بیان حقایق از زبان سرمایههای ملی که بنا به تخصص، تجربیات، دانستهها وبیان می شود، خلاف واقع و توهین آمیز است؟ وقتی حقایق بر همگان مشخص است چگونه میشود خلاف واقع؟
بسحاق در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بنده بعنوان یک دلسوز که در دوران جنگ تحمیلی، از ۱۶ سالگی به عنوان بسیجی به جبهههای حق علیه باطل اعزام و به عنوان رزمنده حضور داشته و چه در حال حاضر به عنوان یک قهرمان ملی در سالهای گذشته و مربی ملی که نظام برای بنده میلیونها تومان هزینه کرده است، وظیفه شرعی، ملی، اخلاقی و انسانی خود میدانم که واقعیات را مطرح کنم تا مسؤلین مطلع شوند در مجموعهای که میلیاردها تومان منابع مالی و اموال بیت المال هزینه میگردد چه خبر است.
مربی پیشین تیم ملی تاکید کرد: این مسائل را مطرح می کنم تا اگر اشکالات و ایراداتی وجود دارد پیگیری و اقدام نمایند تا عواقب زیان بار بعدی آن گرفته شود و اگر نیاز به تصمیمات صحیح مدیریتی باشد در این خصوص اقدامات عاجل صورت پذیرد تا فدراسیون تکواندو از این وضعیت اسفبار رهایی یابد،
وی در پایان گفت: موضوع حکم محرومیت را نیز از مراجع قضایی پیگیری خواهم کرد، ولی به عنوان عضو کوچکی از خانواده تکواندو ایران از جناب آقای دکتر رئیسی رئیس جمهور مردمی که فرد عدالت خواه، دلسوز نظام و انقلاب، فساد ستیز و حامی مظلومان و سرمایههای ملی و منافع ملی هستند و اقدامات ارزنده و شایسته ایشان چه در قوه قضائیه و دولت بر همگان آشکار است، خواهشمندم به این موضوع و چالشهای عمیق چندین ساله به صورت جدی ورود نمایند تا حقایق مشخص شود.