به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، مهدی عباسی، رشد و توسعه علم و دانش و گسترش فضای تولید علم مبتنی بر اصل آزاداندیشی را از اهداف برگزاری این مناظرات دانست.
وی تاکید کرد: ضرورت مشارکت و جلب توجه نخبگان نسبت به مسائل و بحرانهای محیطزیست در کشور، بهرهگیری از دانش برای مدیریت مسائل و بحرانهای محیطزیست، تلاش برای ریشه یابی علمی و شناخت دقیق مسائل و بحرانها و یافتن راهکارهایی برای حل و سازگاری با مسائل و بحرانها، سازمان دانشجویان را به سمت برگزاری مناظرات تخصصی این حوزه سوق داده است.
عباسی با بیان اینکه تکامل علوم، بهویژه معارف عقلی بشر در پرتو مباحثات علمی، تضارب آرا و تعاطی افکار تحقق مییابد، افزود: محیطزیست و مسائل آن ماهیتی بسیار پیچیده دارند و مسائل این حوزه باید از جنبههای گوناگونی مورد بحث و بررسی قرار گیرند.
وی گفت: بنابراین، سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی به عنوان پایهگذار و متولی برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران بر آن شده است تا از پتانسیلهای این مسابقات و مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاداندیشی دانشجویان ایران که در سازمان دانشجویان تأسیس شده است، در برگزاری این رویداد دانشجویی استفاده کند.
رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با تاکید بر این موضوع که بررسی منظم و سیستماتیک این مسائل منجر به شفافسازی، طرح دقیقتر مسئله و در نتیجه یافتن راهکاری هوشمندانهتر خواهد شد گفت: دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهی در طرح مسئله و ارائه راهکار به منظور مواجهه و سازگاری با بحرانها و مسائل محیطزیست و منابع طبیعی نقش بسزایی دارند و به عنوان عنصر کلیدی در مدیریت آینده جامعه، نقش ایفا میکنند.
گفتوگوهای علمی و تخصصی میان دانشجویان و فارغالتحصیلان تحصیلات تکمیلی در رشتههای علوم و مهندسی محیطزیست، علوم و مهندسی منابع آب به صورت آنلاین یا در قالب برنامه استدیویی برگزار خواهد شد.
اولویت ثبتنام در این رویداد نیز با دانشجویان و فارغالتحصیلان تحصیلات تکمیلی است. دانشجویان و فارغالتحصیلان تا سال ۱۳۹۸ میتوانند در قالب گروههای سه نفره در این گفتگوها شرکت کنند.