به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد هادی ایمانیه ظهر سه شنبه در جلسه بررسی روند پاسخگویی به درخواستهای مردمی مربوط به سفر ریاست جمهوری تاکید کرد: این درخواستها باید با سرعت بیشتری رسیدگی شود و به نتیجه برسد.
وی از مدیران دستگاهها و نهادهایی که این درخواستها بر اساس وظایف سازمانی به آنها ارجاع داده شده است خواست، برای پاسخگویی به نیازهای مردمی به داشتهها و توان درون دستگاهی اکتفا نکرده و با مراجعه به بخشهای بالا دستی خود در سطوح ملی امکانات بیشتری جذب کنند.
استاندار فارس معتقد است به رغم تنگناهای مالی موجود، راهکارهای مبتنی بر خلاقیت راهگشای مشکلات است.
وی یادآور شد: دستگاههای مختلف باید با به کارگیری چنین خلاقیتهایی توان و ظرفیت موجود برای پاسخگویی به مطالبات مردمی را افزایش دهند.
نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به اینکه بیش از ده هزار مورد از درخواستهای مردمی در سفر رئیس جمهور تقاضای شغل بوده، اظهار کرد: ایجاد اشتغال مؤثر با استخدام چند نفر در چند دستگاه اجرایی محقق نخواهد شد؛ بنابراین باید به سمت توجه به رونق تولید، کار آفرینی و احیا بنگاههای اقتصادی غیر فعال حرکت کنیم.
به گفته استاندار فارس درخواستهای مردمی از رئیس جمهور در سفر اخیر او به استان فارس در ۳۰ گروه دسته بندی شده است.
وی عنوان کرد: این موارد شامل کمک مالی برای امرار معاش، اشتغال، وام خود اشتغالی، کمک مالی برای درمان، تبدیل وضعیت شغلی، وام قرض الحسنه واگذاری مسکن، پروندههای قضائی، مشکلات خانواده شهدا، جانبازان آزادگان و کمک مالی برای جهیزیه، حقوق و تسهیلات مددجویان، وام خرید مسکن، وام مسکن مهر، تحت پوشش قرار گرفتن، وام ودیعه مسکن کمک مالی تحصیلی، موافقت اصولی مجوز یا پروانه تأسیس، طرح اقدام ملی تأمین مسکن، وام خرید خودرو، ساخت مسکن روستایی، آزمون استخدامی، واگذاری زمین، انتقال محل خدمت، آبرسانی، کمک مالی برای امور درمانی، اختلافات ملکی، درصد جانبازی، بازنشستگی، وام ساخت مسکن و بازپرداخت وام مسکن میشود.